Friskvårdskompaniet

Bodyattack & Bodystep!

Kategori: Nyheter/Information

Söndag 15 maj kommer en gästinstruktör från göteborg hit till Friskvårdskompaniet! Kia Vornanen kommer köra två Les Mills pass - Bodystep 10.15 och Bodyattack 11.30! Passen går att boka fyra dagar innan, antingen på våran hemsida eller via telefon!

BODYATTACK® är ett intervallsträningspass som främst tränar konditionen. Passet innehåller atletiska enkla övningar som knälyft, svikthopp, knäböj och armhävningar. Du kan förvänta dig high impact (hopp), en hög puls och snabba explosiva rörelser. BODYATTACK® är enkelt och effektivt! Under tre konditionsdelar tränar du kondition och uthållighet. Mellan varje konditionsdel ligger en styrkedel som samtidigt ger dig en aktiv återhämtning. Du kommer att förbättra din kondition och öka hållfastheten i senor, ligament och skelett. Du får en allmän förbättring av hälsan.



BODYSTEP® är konditionsträning med hjälp av en höj- och sänkbar step up-låda. Det innebär en enkel koreografi som är lätt att följa- inte alls som vanliga step up-klasser som har blivit alltmer komplicerade och svåra för nybörjare. BODYSTEP® är enklare, men också mer intensivare än andra step up-klasser, vilket gör det till en mycket roligare, säkrare och mer lättillgänglig träningsform. Passet kommer framför allt utveckla och tona muskulaturen i underkroppen. Under ett pass har du gått upp och ner på step up-lådan cirka 2000 gånger! Programmet innehåller också övningar för armar och överkropp, så att du tränar alla de viktiga muskelgrupperna.



Hoppas ni kommer!

//Marianne

Kommentarer

  • Agnes säger:

    Kul med gästinstruktörer men synd att det bara finns 8 bokningsbara platser på varje pass. 18/26 är ju redan bokade!

    2011-05-03 | 19:10:38
  • Friskvårdskompaniet säger:

    Hej! Nu finns det 16 bokbara platser till er (de kan dyka upp fler)! 10 platser har vi "lagt undan" till våra instruktörer. För att om det nu blir så att vi kanske ska ta in dessa pass måste våra instruktörer få prova för att känna efter om det är något som kan passa dem att utbilda sig i!

    //Jossan

    2011-05-04 | 20:30:55
  • sarah säger:

    Hur kommer det sig att det bara finns 6 resp 7 pass lediga innan det ens går att boka in sig? Det går ju inte alls i hop med att 10 är reserverade för instruktörerna..

    2011-05-09 | 16:04:19
    Bloggadress: http://www.sarahsvagner.blogspot.
  • Friskvårdskompaniet säger:

    Kan ha blitt nåt tokigt där... men nu finns de iaf 9 resp 10 platser att boka in sig på! Ev dyker det upp fler så det kommer nog att lösa sig! Inatt släpps platserna =)

    2011-05-10 | 09:56:23

Kommentera inlägget här: