Friskvårdskompaniet

PASSA PÅ - PLATSER KVAR!

Kategori: Allmänt

Hörni! Det finns platser kvar på morgon PT-gruppen!
 
Onsdagar 06.45
och
Fredagar 06.45
 
Med start nästa vecka! Irene och Jossan kommer vara instruktörer.
 
Så hör av er via mail eller kommentera här på bloggen eller ring repan! Då skriver vi upp er på anmälningslistan =) För hörni, ni känner ju till uttrycket:
 
 
;)
 
// Tina

Uppfräschning!

Kategori: Allmänt

 
 
Nu händer det grejer!
En massa stök & fix överallt, bl.a så målar vi om lite åsså ska det upp nya lampor i receptionen!
//"Fixarpatrullen"
 
 
 
 
 
 

Frukostexperiment - del 2

Kategori: Allmänt

Hej igen!
 
En liten utvärdering av gårdagens frukost kommer här!
 
Hmm.... jag tror helt klart att ugnsgröten skulle kunna bli riktigt god om man har ett recept att följa ;p jag freestylade lite igår, å de märktes! Den blev ganska mastig.... mina två obligatoriska äggmackor gick riktigt tungt att få ner... å det händer sällan =/ så den ska faktiskt få en chans till.... jag ska leta upp ett riktigt recept och testa igen på lördagmorgon!

Så ugnsgröten får bara 2st friskvårdsgubbar av  5 möjliga! (än så länge)
 
Dagens frukost - del 2:
MIN EGNA UGNSROSTADE MUSLI med fil & handplockade blåbär!
 
 
 
Hörs sen!
//Jossan
 

Gårdagen!

Kategori: Gruppträning

Hej torsdag!


14 timmar senare...... Efter lite vila i soffan, några timmars sömn, en middag, tre mellanmål och en frukost senare känner jag mig på hugget igen! Eller.....?!?! haha ;p nämen helt ärligt, jag är slut i kroppen men ändå TOKTAGGAD på träning! =)

Som sagt, när vi ändå hade Zandra i huset fick hon köra GRIT med de instruktörer som ville igår.... vi var 11 frivilliga som dök upp... å inte många visste vad som väntade =)

 

Jag tycker det är superkul med GRIT, jag gillar verkligen den "typen" av träning! Kort, intensivt, tufft, svettigt... lite tabata-crossfit-aktigt! Å 30 minuter.... mer behövs inte, det orkar man inte! Och ett STORT + till den "teamkänslan" som uppstår... man peppar varandra... man tar i mer än vad man egentligen orkar!

 

 

Visst låter det skoj...!?

Jag ska inte lova för mycket..... meeeeeeen, det kommer nog dyka upp en chans även för er att testa GRIT nångång nu i höst ;p så håll tummarna!

 

GRIT™ PLYO – Maximera din spänst
GRIT™ PLYO är uppbyggt av rörelser som ökar din spänst. Du använder en viktplatta och ibland även en steplåda för att öka intensiteten och belastningen. Drivande musik får dig att ta din träning till en ny nivå. Bli starkare, snabbare och mer explosiv med GRIT™ PLYO

GRIT™ STRENGTH – Maximera din styrka
GRIT™ STRENGTH är designat för att bygga upp din muskelstyrka. Här använder du skivstång, viktplatta och ibland steplåda för att öka träningseffekten. Musik och rörelser ger dig effektiv träning som förbättrar din syreupptagning, styrka och uthållighet. Prestera fortare på en högre nivå, med GRIT™ STRENGTH.

 

 
 
 
 
 
 
//Jossan
 
 
 

Hehe...

Kategori: Allmänt

Alltså... gårdagen förvandlades plötsligt till någon form av "minikonvent"..., Pump för första gången på länge, combat för första gången på lääääänge, och sen det Josefin pratade om 2 pass GRIT (hon kommer beskriva mer vad det är senare idag, jag nöjer mig med att säga att det var J O B B I G T, men kul såklart ;)
 
Så idag blir det en VILODAG! <3
 
Börjar inte jobba förrän senare i afton - perfekt planerat enligt min mening när man bara ska vila, äta, vila och äta ännu mer för att ladda upp batterierna igen!!
 
Hoppas ni får en bra dag!
 
 
Det hoppas jag verkligen, för jiiiises vad gårdagen gör sig påmind!! ;)
 
// Tina

Efterlyser....

Kategori: Allmänt

.... mitt flås... min kondition.... Hallå?!?! Vart är du?
Hör gärna av er till mig snarast om ni skulle hitta den ;p
 
 
 
Vilken trevlig kväll vi haft på friskvårds! Jag skulle gärna skriva å berätta mer... men jag orkar helt enkelt inte, haha! Men ni kanske kan lista ut vad ändå.... vi har ju haft en GRIT-instruktör i huset =)
 
Jag får berätta mer imorgon...
//Trött, tröttare, Jossan
 

Snart dags...

Kategori: Allmänt

Första BP-passet....på RIKTIGT länge!! Får se hur det här ska gå :P
 
 
// Tina
 
 
 

Besök...

Kategori: Allmänt

Som sagt.... jag skrev ju att vi skulle få besök idag! =)
 
 

GRIT-instruktören Zandra från IKSU kommer hit idag!
När Zandra bodde här i skellefteå var hon alltid alltid alltid med på mina onsdagscombatpass.... å nu är hon på väg hit så ikväll kan hon va med på mitt pass igen! Kommer bli hur grymt som helst, längtar massor!! =)
 
Ha de gott!
//Jossan

Frukostexperiment - del 1

Kategori: Allmänt

God morgon onsdag!
 
Nu har jag dragit igång ett litet projekt - ett frukostexperiment! =)
Jag älskar nämligen frukost! Tycker helt klart att det är en av höjdpunkterna på dagen! Jag skulle absolut inte kunna hoppa över den.... då blir hela dagen förstörd, haha! Så för mig är frukosten lite helig! 
 
Tyvärr har jag rätt dålig fanatsi (läs: är nog bara lat) vilket resluterar i att jag alltid äter exakt samma sak varje morgon, vecka ut å vecka in! Så för att nu göra min heliga frukoststund lite mer spännande tänkte jag testa nåt nytt i 3 dagar =) med start IDAG!
 
Dagens frukost - del 1:
BAKAD HAVREGRYNSGRÖT med äpple och yogurt!
 
 
Återkommer sen...
Glad onsdag på er!
//Jossan
 
 
 

I söndags....

Kategori: Personal & Instruktörer

Här kommer ett litet smakprov på vad vi hade för oss för skoj i söndags =)
 
Nååå.... va tycks? =)
//Jossan
 

Hej tisdag!

Kategori: Just nu...

Välkommen tisdag!
Hoppas ni mår bra allihopa!
 
Känner mig grymt taggad på mina pass ikväll.... coren framförallt =) jag var en aning förvirrad förra tisdagen.... troligtvis en blandning av lite "releasenerver" och en trött hjärna efter att ha suttit i planeringsmöte hela dagen!
Jag fick bl.a en blackout just när jag skulle trycka på playknappen å starta musiken.... kunde inte alls komma på hur passet började ens... haha! Något panikslagen kom jag till sist fram till att jag skulle improvisera början (kändes som varje sekund var en minut lång) men direkt när första tonen i musiken kom igång så kom jag på övningen... =) haha! Såååååå, därför längtar jag till coren ikväll... vill ha lite revansch! Sen råkar jag verkligen gilla passet oxå ;p Sen blire lite cykling på det.... känns som att det kommer bli sjukt svettigt! Men härligt ;p
 
 

Å imorgon ska jag få besök.... spännande va!?
Trevlig kväll på er!
 
//Jossan
 
 

Gästblogg - Linda Olsson

Kategori: Gästbloggning

Hallå! En liten uppdatering på hur passen gick förra veckan kanske vore på sin plats?

 

Jo, det ska ni bli varse. Först ut var Bodystep, som jag redan kört under sommaren, det gick bra. Headsetet hade bestämt sig för att bråka med mig, så det blev till att köra utan mick mer eller mindre. En härlig utmaning, må jag säga. I förra gästinlägget surrade jag om att inte köra på slentrian och det blir det inte utan mick, det kan jag lova! =)

 

Sedan var det dags för min stora utmaning: core 12.  Vad jag har saknat det, märkte jag. Shit så bra träning core är. Det bränner finfint i musklerna som man inte så lätt kommer åt på andra pass. Jag kan rekommendera den superlånga sidoplankan!

 

Nästa vecka teamar jag och Tina på Bodysteppen på tisdagen. Kom och var med då vettja! Vi kommer att bjuda på en gammal goding…

 

 
 

Ha det!

 

/Linda

NÄSTA VECKA:

Kategori: Nyheter/Information

 
 
Härligt va?? =)
 
Kuponger finns i receptionen - så det är bara att komma och hämta!
 
// Tina

SAMMANFATTNING AV SOMMAREN 2013

Kategori: Allmänt

Bara för att det har varit uppehåll i bloggen några veckor har det ju inte slutat hända grejer på kompaniet! Så här kommer en liten sammanfattning av vad som hänt i Stora Gula Huset under sommaren =)
 
Afron har gjort comeback!
Under sommaren har vi haft fina Maria Stridbäck hemma från Gävle, och hon har kört Afro/Core med oss! Var faktiskt och testade en lördagsmorgon och det var ju huuur härligt som helst! Hade med mig systrarna mina och några skratt blev det allt, för man kände sig ju inte sådär supersexig direkt haha! Men kul var det =)) Nu ligger det två pass/ vecka på schemat, så har ni inte testat det än - GÖR DET!
 
 
Vi har fått njuta av lite Bodybalance
För nått åt sedan hade vi bodybalance på schema, och nu när vi hade instruktörer hemma på besök under sommaren utbildade i detta passade vi på att lägga in nått gästpass! Supermysigt pass med både mycket styrka och flöde, Les Mills form på poweryoga skulle man kunna säga!
 
 
Blandade åldrar
En helt vanlig dag satt jag i receptionen och pysslade på med ditten och datten, och då kommer det in en äldre dam som skulle ha ett träningskort. Och med äldre dam menar jag verkligen äldre, nämligen inte yngre än 84 år!! ÅTTIOFYRA!? Kan ni fatta?? Tycker det är helt fantastiskt =) Med andra ord - det är ALDRIG FÖRSENT att börja träna!
 
Träna gratis en vecka - kuponger
Kanske ni fick med er nån kompis i sommar som hade sett gratis-kupongen i en av tidningarna här i stan? Rätt så många nya ansikten har ändå kikat in här under sommarveckorna - kul!!
 
Ny ordning på vikterna i Gym 2
Ett av mina städ och organiserings-il resulterade i nya skyltar till vikternas platser i gym 2! Så från och med nu, visst hänger ni vikterna på rätt plats...? ;)
 
            
 
Nya gröna tavlor
Kanske ni har hunnit se de nya tavlorna med kloka ord på toaletterna? Om inte - håll ögonen öppna =)
 
Löpar-jackorna kom!
Till slut... Vi som beställt dessa snygga och nätta jackor fick allt vänta..., meeeeeen när de väl kom tror ja de var värd väntan! Mycket sköna och framförallt snygga ;)
 
 
Core 12
Har både filmats, lärts in OCH körts igång! Stora frågan - VAD TYCKER NI???
 
 
Linda är tillbaka!
Vår fina och glada Linda Olsson har nu kommit tillbaka från sin mamma-ledighet! I höst kör hon core, afro och såklart stepp! =)
 
 
Kaffe-hörnan har fått sig ett ansiktslyft!
Tänk vad lite kuddar och pynt kan göra susen! Nu är det ju riktigt mysigt att sätta sig ner en stund med en kopp kaffe eller choklad och antingen ladda upp före eller varva ner efter träning =)
 
 
Golvet upprivet i enrén
Pga bucklor och ojämnheter fick det fina golvet lämna sin plats ett tag och ge plats åt en mjuk matta! Men detta är bara provisoriskt, det är påväg att fixas =)
 
Barngympa på kompaniet!
Nyheten om att vi ska börja med barngympa släpptes! Och tro det eller ej, men inte mindre än nästan 30 barn är anmälda! SUPERKUL!! Så nu i mitten på september kommer två pararella grupper att startas =) Spännande!!
 
Våran Fia har börjat om igen!
Anna-Sofia skadade knäet riktigt ordentligt tidigt i våras, men har nu äntligen kommit tillbaka till instruerandet. Bra jobbat Fia, du har kämpat på länge och flitigt med att rehabba och bygga upp knäet igen =)
 
 
Håret har växt!
Väääääldigt snabbt på vissa...;)
 
S E M E S T E R N har njuuuuutits av oss alla!
Jossan har hunnit vara en sväng till Spanien, jag har njutit av både den ena och den andra släktingens fina stugor, Peter har varit ledig EXTRA länge - pappaledig, Johan har cyklat vätternrundan OCH simmat vansbrosimmet och Irene har faktiskt gift sig! Tror vi alla haft det riktigt riktigt bra på våra håll =)
 
 
 
 
JA - DET VAR DET! Har säkert hänt en heeeel del annat också, men man kan ju inte få med ALLT ;) Nu siktar vi iaf mot en helt fantastisk träningshöst - eller vad säger ni????? :D
 
// Tina
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

=)

Kategori: Allmänt

 
 
KAN man verkligen vakna 04.30 med ett leende på läpparna?
Jo tydligen =)
 
Hoppas ni får en härlig dag allihopa!
 
Senare idag kommer ett inlägg som sammanfattar sommaren här på kompaniet!
 
// Tina

God morgon måndag!

Kategori: Allmänt

 
 
Hoppas ni haft en bra helg!
I lördags var jag både ledig & träningsledig.... skönt, det behövde jag! Men igår blev det lite jobb.... annorlunda jobb faktiskt! Jag, Tina, Johan, Marianne, Rickard, Samuel, Hanna, Linda, Therese, Jessica & Ulrika var på ett roligt uppdrag =) meeeeeen, mer om det en annan gång! ;p
 
Men jag kan faktiskt inte låta bli att tycka det är skönt att det äntligen blev måndag igen.... ;p
Jag trivs bäst med rutiner helt enkelt!
Dagens att göra:
- städa
- receptionen
- bodypump
- PT-träning
 
Ha de gott!
//Jossan
 
 

GODMORGON!

Kategori: Allmänt

 
 
Såååååå..... visst kommer ni och tränar idag?? Det är ju lördag!
Dessutom har vi ju öppet ända till kl 16 nu =)
 
Hoppas vi ses!
 
// Tina
 

Ni har väl inte missat...?

Kategori: Nyheter/Information

 
 

God morgon!

Kategori: Allmänt

 
Upp å hoppa! Solen skiner och det är fredag.... vilken härlig dag!
Nu väntar jag på Irene som snart börjar jobba... hon ska köra core kl 06.45!
 
Ni har väl sett kampanjen som vi nyss dragit igång med!? Köp ett valfritt årskort och få 3 månader =) vilket klipp!
 
Å hörrni, glöm inte att anmäla er till Bootcamp eller nån av PT-grupperna! Då kan ni verkligen räkna med att kickstarta igång ordentligt med träning nu efter semestern ;p
 
Vi ses!
//Jossan
 

Tillbaka på riktigt!

Kategori: Allmänt

Nu är alltså semestern över och rutinerna ska börja rulla på allvar! Efter första passen igår och i förrgår vill jag lova att kroppen talar om för en att semestertiderna är SLUT! Gruvade mig seriöst för att kliva upp imorrse, kände redan hur träningsvärken var påtaglig fastän jag låg ner haha!!
Men det är härligt, kroppen ska veta att den lever ;)
 
Kommer så småningom ett lite längre inlägg och vad som riktigt hänt här i huset i sommar, och även om vad vi som haft semester har haft för oss, så håll ögonen öppna!
 
 
// Tina

Ordning och reda!

Kategori: Allmänt

Idag har jag shoppat en kalender och två anteckningsblock som jag ska använda till mina PT-träningar! Så nu ska det väl bli ordning å reda även på mig ;)
 
 
Glad torsdag på er!
//Jossan

Gästblogg - Linda Olsson

Kategori: Gästbloggning

Tillbaka efter tredje föräldraledigheten på fem år och lika nervös som vanligt efter ett uppehåll. Tänk att det ska vara så! Tänk om inga deltagare känner igen mig? Tänk om jag inte minns hur det är att instruera? Tänk om… Nu har jag i och för sig kört Bodystep hela sommaren, men i kväll (torsdag) är det dags för det första corepasset på evigheter.

Man kan väl lätt säga att mina coremuskler inte riktigt är vad de en gång var. Men, det ska vi ordna i höst. Eller, coremuskler förresten, mina armar och bröstmuskler ska också få vad de tål – eller vad sägs om 40 armhävningar i sista låten?!

Nervös förresten. Det är jag varje pass.  Så där lite lagom nervös. Det ska jag vara, för då har jag fullt fokus. Den dagen jag inte är nervös längre, då är det dags att byta ut en låt eller två. För fullt fokus vill jag ha. Varje pass! När det blir slentrian, då vill jag att ni kommer och sparkar mig i rumpan och talar om för mig att det är dags att shapa up lite =)

I höst ska jag köra Bodystep, core och lite afro. Har ni testat det? Om inte, så hoppas jag att vi ses! Jag är så peppad på att träffa alla gamla och nya deltagare!

 
Vi ses! Och hur passet går i kväll? Det återkommer jag om senare!
//Linda Olsson

Onsdag!

Kategori: Allmänt

Nu är det snart dags för mig att köra igång en lååååång arbetsdag!
PT-träning, bodycombat & reception står på schemat..... visst låter det som en riktigt härlig blandning!?
 
Gårdagens planeringsmöte resluterade i massor med nya projekt ;p men mer om det en annan dag!
 
 
Å ni missar väl inte att läsa om Johan & Linda i senaste Megafonentidningen!?
 
Önskar er en tuff träningsonsdag!
Vi ses!
//Jossan
 
 

L A D D A D

Kategori: Allmänt

 
TILLBAKA PÅ JOBBET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 
Omän det inte syns på bilden så är jag GLAAAAAD ;)
 
// Tina
 
 

Tisdag!

Kategori: Allmänt

Nu laddar vi med lunch sen väntar 5 timmars planeringa
 
 
/Jossan

P.L.A.N.E.R.I.N.G

Kategori: Nyheter/Information

Japp, det är vad som står på schemat i veckan.... "ATT GÖRA"-listorna är låååånga =) men vi gillar´t!
 
Har ni hunnit kika nåt på höstgruppträningsschemat...!? Tycker ni det verkar bra?
 
 
Hur kul låter inte AfroCore... =) tisdagar kl 17.00 kommer Katarina att köra!
Å hur kul är det inte med barngympan som startar i september!? =) Å Bootcamp..... å PT-grupperna! Det finns ju hur mycket som helst att välja på!
 
Näpp.... nu är det dagx för BODYPUMP!!! Håll tummarna :p
//Jossan

Måndag!

Kategori: Allmänt

Hej på er!
 
Kan ju ärligt erkänna att jag inte direkt jublade imorse när klockan ringde 04.45..... meeeeeen, sen kom jag på att det var måndag, å då kändes det genast helt okej att stiga upp!
Hoppas ni haft en fin helg! Å hoppas att ni känner er riktigt taggad på att köra igång på allvar igen ;p
 
Idag ska jag köra BODYPUMP för första gången på typ 2 månader.... är lite fashinerad över att jag fortfarande kan bli sådär fånigt nervös.... haha =) har massor med pirr i magen, men det ska nog gå bra! Så jag ska börja ladda redan nu, tror det kommer bli ett grymt pass! Å imorgon kör vi igång med nya coren, nr 12! =) det längar jag oxå till!
 
 
Ha en härlig måndag nu allihopa!
//Jossan
 
 
 

UPP Å HOPPA!

Kategori: Allmänt

 
ÄNTLIGEN MÅNDAG!
Jag har längtat!
Kom igen nu, ingen anledning att ligga kvar i sängen å dra sig.... vi öppnar ju kl 06.00 numera =)
 
Måndag 06.00-22.00
Tisdag 06.00-22.00
Onsdag 06.00-22.00
Torsdag 06.00-22.00
Fredag 06.00-20.00
Lördag 09.00-16.00
Söndag 10.00-21.00
 
Härligt med ordinarie öppettider igen!
Välkomna!

//Jossan

Anmäl dig idag!

Kategori: Nyheter/Information

 

God morgon torsdag!

Kategori: Allmänt

Nu så.... nu tror jag att jag är tillbaka på banan igen! =) jag har fått upp tempot och jag känner mig riktigt taggad inför hösten! Som vanligt har vi massor på gång ;p jag vet att det kommer bli en GRYM hösttermin!
 
Så det känns så himla kul att vara tillbaka! Visst är det skönt att vara ledig.... men jag har verkligen saknat de här stället ;p Å jag har saknat gruppträningen.... jag har hunnit köra tre pass i veckan å shit så kul det är!!! Å mina PT-kunder, dom har jag verkligen längtat efter =)
 
Såå, hur har eran sommar varit? Har ni gjort nåt skoj?
Hur har ni tränat? Mer, mindre, ute, inne, testat nåt nytt, nåt annat upplägg....?!?
 
Vi ses!
//Jossan
 
 

Första dagen....

Kategori: Allmänt

...efter semestern!
 
Äntligen blev det min tur att börja om =) jag har längtat!!!
Men jag återkommer när jag fått upp tempot, haha! Känner att jag inte riktigt hänger med ännu!
 
Vi ses ;p
//Jossan