Friskvårdskompaniet

SAMMANFATTNING AV SOMMAREN 2013

Kategori: Allmänt

Bara för att det har varit uppehåll i bloggen några veckor har det ju inte slutat hända grejer på kompaniet! Så här kommer en liten sammanfattning av vad som hänt i Stora Gula Huset under sommaren =)
 
Afron har gjort comeback!
Under sommaren har vi haft fina Maria Stridbäck hemma från Gävle, och hon har kört Afro/Core med oss! Var faktiskt och testade en lördagsmorgon och det var ju huuur härligt som helst! Hade med mig systrarna mina och några skratt blev det allt, för man kände sig ju inte sådär supersexig direkt haha! Men kul var det =)) Nu ligger det två pass/ vecka på schemat, så har ni inte testat det än - GÖR DET!
 
 
Vi har fått njuta av lite Bodybalance
För nått åt sedan hade vi bodybalance på schema, och nu när vi hade instruktörer hemma på besök under sommaren utbildade i detta passade vi på att lägga in nått gästpass! Supermysigt pass med både mycket styrka och flöde, Les Mills form på poweryoga skulle man kunna säga!
 
 
Blandade åldrar
En helt vanlig dag satt jag i receptionen och pysslade på med ditten och datten, och då kommer det in en äldre dam som skulle ha ett träningskort. Och med äldre dam menar jag verkligen äldre, nämligen inte yngre än 84 år!! ÅTTIOFYRA!? Kan ni fatta?? Tycker det är helt fantastiskt =) Med andra ord - det är ALDRIG FÖRSENT att börja träna!
 
Träna gratis en vecka - kuponger
Kanske ni fick med er nån kompis i sommar som hade sett gratis-kupongen i en av tidningarna här i stan? Rätt så många nya ansikten har ändå kikat in här under sommarveckorna - kul!!
 
Ny ordning på vikterna i Gym 2
Ett av mina städ och organiserings-il resulterade i nya skyltar till vikternas platser i gym 2! Så från och med nu, visst hänger ni vikterna på rätt plats...? ;)
 
            
 
Nya gröna tavlor
Kanske ni har hunnit se de nya tavlorna med kloka ord på toaletterna? Om inte - håll ögonen öppna =)
 
Löpar-jackorna kom!
Till slut... Vi som beställt dessa snygga och nätta jackor fick allt vänta..., meeeeeen när de väl kom tror ja de var värd väntan! Mycket sköna och framförallt snygga ;)
 
 
Core 12
Har både filmats, lärts in OCH körts igång! Stora frågan - VAD TYCKER NI???
 
 
Linda är tillbaka!
Vår fina och glada Linda Olsson har nu kommit tillbaka från sin mamma-ledighet! I höst kör hon core, afro och såklart stepp! =)
 
 
Kaffe-hörnan har fått sig ett ansiktslyft!
Tänk vad lite kuddar och pynt kan göra susen! Nu är det ju riktigt mysigt att sätta sig ner en stund med en kopp kaffe eller choklad och antingen ladda upp före eller varva ner efter träning =)
 
 
Golvet upprivet i enrén
Pga bucklor och ojämnheter fick det fina golvet lämna sin plats ett tag och ge plats åt en mjuk matta! Men detta är bara provisoriskt, det är påväg att fixas =)
 
Barngympa på kompaniet!
Nyheten om att vi ska börja med barngympa släpptes! Och tro det eller ej, men inte mindre än nästan 30 barn är anmälda! SUPERKUL!! Så nu i mitten på september kommer två pararella grupper att startas =) Spännande!!
 
Våran Fia har börjat om igen!
Anna-Sofia skadade knäet riktigt ordentligt tidigt i våras, men har nu äntligen kommit tillbaka till instruerandet. Bra jobbat Fia, du har kämpat på länge och flitigt med att rehabba och bygga upp knäet igen =)
 
 
Håret har växt!
Väääääldigt snabbt på vissa...;)
 
S E M E S T E R N har njuuuuutits av oss alla!
Jossan har hunnit vara en sväng till Spanien, jag har njutit av både den ena och den andra släktingens fina stugor, Peter har varit ledig EXTRA länge - pappaledig, Johan har cyklat vätternrundan OCH simmat vansbrosimmet och Irene har faktiskt gift sig! Tror vi alla haft det riktigt riktigt bra på våra håll =)
 
 
 
 
JA - DET VAR DET! Har säkert hänt en heeeel del annat också, men man kan ju inte få med ALLT ;) Nu siktar vi iaf mot en helt fantastisk träningshöst - eller vad säger ni????? :D
 
// Tina
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: