Friskvårdskompaniet

Å sååå roligt...

Kategori: Allmänt

...det är här på Friskvårdskompaniet!

Jag startade ju dagen med att gå på COREBALL! Shit, så jobbigt... eller ja, det blir ju vad man gör det till! Men jag resonerar såhär: om man lika är här för att träna då är det ju lika bra att ta i ;P eller hur?!?! 
Det var ett mycket bra pass, funktionella övningar som alla kan köra, i olika nivåer så man kunde välja hur mycket man ville ta i! Baksida lår fick sig en rejäl genomkörare, det kommer kännas imorgon, det är jag övertygad om! Man tränade mycket balans eftersom det är på boll, det är bra!
Detta är nåt som alla borde köra, eftersom många är svaga i mage och rygg! Så testa gärna passet om ni har möjlighet!  

Sen var det dags för jobb... vi har rätt fullt upp nu! Mycket på gång, som vanligt ;P Tyvärr har vi många som är sjuka nu... =/ så jag hoppas alla kryar på sig fort! Aya är tillbaka från thailand, pigg, brun, taggad och motiverad! Det är härligt!

Sen var det äntligen dags, veckans BODYCOMBAT! Å så kul det var =) Fantastiskt duktiga deltagare, jag blir som stolt ;P

Nepp, nu håller vi tummarna för lite träningsvärk imorgon!
//Jossan

Idag är det....

Kategori: Gruppträning

... som några brukar säga: "BODYCOMBAT-ONSDAG" =) haha, det gillas ;P
Men det är ju länge kvar, första ska ju nästan hela dagen gå!

Idag tänkte jag testa COREBALL med Johan... det ska bli spännande, jag har inte hunnit varit på de passet tidigare! Så nu ska jag bara packa väskan och bege mig ner till Friskvårds!



Hoppas jag hinner med en utvärdering senare ;P

//Jossan

Tisdag!

Kategori: Allmänt

Hej hopp!

Jag fick en fråga om vi inte ska ha en medlemsfest snart igen... OCH JAAAAAA... det ska vi nog faktiskt, inte en likadan, för de skulle bli lite trist! Den riktiga medlemsfesten ska vara i februari varje år, så är det bara! Men vi har spånat på en annan grej... nåt för oss allihopa, både personal och medlemmar =) troligtvis kanske i juni =) å jag längtar redan, det är ju så himla kul!

Nåväl... vilken härlig dag det varit! Jag startade dagen med en promenad i det fina vädret... kan dessutom hamnat på nyheterna ;P haha... jag gick nere vid älven och där var västerbottensnytt och gjorde nåt reportage... så nu håller jag tummarna för att jag INTE fastnade på bild!

Sen var det dags för jobb! Å sen core & bodypump! På coren dammade jag av ett gammalt pass... CORE 4 för att vara exakt! Det var kul, tycker jag iaf... jag är ganska less på det andra =/ men förändring förnöjer, eller hur man nu säger! Sen körde vi bodypump... det var superkul! Alla tog nog i lite extra ;P under passet bestämde jag mig för att köra en mix nästa vecka! Så nu längtar jag tills nästa tisdag!

Imorgon är det onsdag... det betyder BODYCOMBAT! Jippi!

Ha en fortsatt trevlig kväll!
//Jossan

Måndagmorgon!

Kategori: Allmänt

Då var det måndagmorgon igen! Känner mig tröttare än nånsin... men snart piggnar jag nog till!

Tänkte försöka ge mig på en liten sammanfattning av våran MEDLEMSFEST 2012 som vi hade i fredags! Vet inte riktigt vart jag ska börja.... men vilken fantastiskt trevlig kväll =)

Vi startade tidigt på fredagen med att bli sminkade (av Ego & Ida) och fixade i håret (av Karma)! Dock blev det ändå ganska stressigt mot slutet... vid 17-tiden gick vi till Mollys för att snabbt hinna gå igenom våra uppvisningar!
Kl 18.00 startade insläppet på Allstar! Det kom hur många härliga medlemmar som helst =) Man fick en välkomstdrink och en bingobricka till att börja med, så det var bara att börja mingla. Man skulle alltså gå omkring och samla ihop signaturer... bl.a av någon som ägde en båt, hade rött hår, gillade spinning, hade svarta glasögon o.s.v! Det var superkul!

Sen var det dags för mat, och det behövdes verkligen, himmel så hungriga vi var ;P Vi bjöds på hamburgare, massor av sallad & såser, revbensspjäll, kycklingklubbor, woknudlar m.m!
Efter maten gick vi ner till Mollys, där startade vi med våran Modevisning. Vi hade som vanligt fått låna kläder från Stadium! SÅ kul det var.... å så pirrigt ;P Jag tror det flesta uppskattade modevisningen... framför allt när killarna gick ;P dom var så himla snygga, haha!





Under tiden vi gjorde oss klara för uppvisningarna av passen så hade vi lite utlottning av några vinster! Sen var det äntligen dags för uppvisning av BODYPUMP, AFROPOWERDANCE, BODYCOMBAT & ZUMBA!
Jaa... vad ska jag säga =) SUPERKUL var det! Publiken var verkligen med och vi gav allt vi hade! Helt fantastiskt var det =) Vi hade förberett några lekar oxå men dom hann vi tyvärr inte med!
Sen gick vi tillbaka upp till Allstar! Dansade & minglade hela kvällen =)










Det var verkligen en superlyckad kväll =) jag är jätteglad att så många kom! Nu känns det dock lite tomt... vi hade laddat så länge för festen! Men vi bestämde oss ihelgen för att vi snart ska hitta på nåt annat kul för våra medlemmar =) för vi kan ju inte måsta vänta ända till oktober och SUPERSATURDAY!

Nu väntar vi med spänning på foton från kvällen som Patrik Degerman tog!

Hoppas verkligen ni hade lika kul som vi hade! Å hoppas ni kommer nästa år igen ;P

//jossan

 

=)

Kategori: Allmänt

Måste nog låta det sjunka in lite först innan ni kan få en uppdatering om gårdagens otroligt lyckade MEDLEMSFEST! Men himmel vilken kväll ;P så länge kan ni väl gå in å titta på Christer Dahls bilder från kvällen:
http://bodyshape.nu/medlemsfest-2012/

Ha en underbar lördag allihopa!

//Jossan

Torsdag!

Kategori: Allmänt

Är heeelt slut efter dagens Tabata-pass! Det blev himla tufft!

Men nu har jag fått mat i magen så nu är jag på gång igen! Ska ladda om för snart ska jag hoppa in å köra kvällens Core-pass kl 20.10!

Imorgon är det dags.... himmel vad jag längtar! Friskvårdskompaniets tredje MEDLEMSFEST! Jag hoppas ni är lika taggade som jag ;P

//Jossan

Svar!

Kategori: Kommentar/Svar

Kommentar: Råkar du ha något bra recept på något gott bröd som inte är allt för svårt att baka? :)

Svar: Jaaaa! Kul att du frågade =)
Här kommer ett recept på ett supergott och nyttigt bröd! Jag har ett till recept hemma som jag kan lägga ut imorgon!

FILMJÖLKSBRÖD

3 ¼ dl rågkross
3 ¼ dl vetekross
2½ dl linfrö
2 dl russin eller annan torkad frukt
1½ dl vetekli eller havrekli
ca 8,5 dl vetemjöl
1 msk bikarbonat
1 liter filmjölk eller mild naturell yoghurt
2 msk – 2 ½ dl mörk sirap (beroende på hur sött bröd du vill ha)

Smörj 2 formar (1½ liter vardera)
Blanda de torra ingredienserna först och tillsätt sedan filmjölk och sirap. Fördela smeten, som ska vara ganska lös, i formarna. Grädda i ca 90 minuter i 150 grader.

Förvara gärna brödet inlindat i bakdukar. Det ger en lite knaprigare yta. Går bra att frysa och även att rosta.Man kan även sätta till nötter eller annat man tycker om.

LYCKA TILL!

//Jossan

Onsdag = Bodycombat

Kategori: Allmänt

Då var det onsdag igen... å de betyder att jag får köra BODYCOMBAT ikväll! Jag längtar!
Men va fort den här veckan gick, sen förra onsdagen alltså!

IDag har vi varit å köpt kläder tills uppvisningarna på fredag! Det kommer bli superkul! Ikväll ska vi träffas allihopa å öva lite!

Nåväl, dags att börja tagga!
Hoppas vi ses ikväll ;P

//Jossan

Svar!

Kategori: Kommentar/Svar

Kommentar: jag tänkte höra det här med medlemsfesten..
läste att det ska vara buffé där.. men om man är vegetarian, finns det några alternativ då, eller är det bara kött som gäller?

Svar: Hej!
Jag pratade nyss med personalen på Allstar och först lät det som att dom inte hade något vegitariskt på buffén.... men eftersom det är flera som frågat efter det så skule dom försöka fixa något! Han kunde inte säga vad det skulle bli men något skulle som fixa iaf =)

//Jossan

Helt slut...

Kategori: Allmänt

... känner jag mig! Det har varit en låååång dag på jobbet idag!

Många timmars jobb å sen core & bodypump! Superkul med passen, trots att jag mest bara svamlade ;P

Nåväl, imorgon är en ny dag!
Sov gott!
//Jossan

Tänkvärt....

Kategori: Allmänt



Ni har väl inte missat den här?!?
Den är rätt bra, tycker jag =)

//Jossan

Håll huvudet varmt ;P

Kategori: Allmänt



Ni har väl inte missat våra skitsnygga Friskvårdsmössor =)
Den blir din för endast 100kr!

//Jossan

Hej hopp!

Kategori: Allmänt

Då var det måndag igen, shit vad tiden går fort!
Jag var rätt seg imorse när väckaren ringde kl 04.45... men så fort man kommit upp så går det bättre! Men jag längtar tills på onsdag då jag får lite sovmorgon! ;P

Jag bakade igår kväll... det är faktiskt en av mina favorit sysselsättningar, som terapi & avkoppling! Det blev ett supergott och rätt så nyttigt bröd! Mums =)



Hoppas ni får en bra start på den nya veckan!
Vi ses!

//Jossan

Tabata/Intervall

Kategori: Träning



Åh, så roligt det var ikväll på passet =)
Det är sååå himla härligt när man märker att alla tar i så dom nästan spricker! Superroligt! Bra jobbat allihopa ;P

//Jossan

God morgon!

Kategori: Allmänt

Söndag morgon och jag jobbar idag!
Jag känner mig lite trött idag men man piggnar fort till när man ser andra glada morgonpigga träningsfantaster!
Nu ska jag se till att få nåt gjort, sen kl 16.00 ska vi träffas å öva inför uppvisningarna som vi ska köra på MEDLEMSFESTEN =) Huvva... jag börjar bli lite nervös ;P



Sen ikväll är det TABATA!

Hoppas ni får en härlig söndag!

//Jossan

Svar!

Kategori: Kommentar/Svar

Kommentar: Hej! Hur ska man veta när det är smartast att börja med zumba? Jag menar när det blir nya steg och ny musik, så man inte är helt borta! Det känns bättre om alla är lite vilsna i koreografin! Tack för en trevlig blogg!

Svar: Hej Mika!
Kul att du gillar bloggen!
Jag tycker du ska gå på ett Zumba-pass nu på en gång =) Man behöver inga förkunskaper för att gå på nåt av våra pass! Men jag förstår hur du menar.... men vi är alla nångång nya i början så du behöver inte vara rädd för att känna dig vilsen! Alla är ändå där för att dansa å ha kul och dessutom kommer alla vara så upptagna med att titta på sig själv i spegeln ;P
Lycka till!




Kommentar: Om man ska träna både kondition och i gymmet, vilket ska man börja med?

Svar: Hej!
Det är en ganska svår fråga att svara på när jag inte vet vad din tanke är med träningen, vad du har för mål, upplägg osv! Så det beror helt på vad för konditionsträning du tränar och hur du styrketränar. Men rent säkerhetsmässigt skulle jag rekommendera att börja med styrketräningen, annars finns det en risk att du tröttar ut dig under konditionsträningen vilket kan leda till att din teknik blir försämrad under styrketräningen! Men sen kan man oxå fundera på om det finns möjlighet att träna stryke- och konditionsträning vid två olika tillfällen!
Men som sagt, svårt att svara på!
Nästa gång du kommer hit tycker jag att du ska hugga tag i mig, Irene eller Johan så kan vi prata mer om det =)



Kommentar: hej, skulle du kunna lägga upp låtlistan som du har på tabatan nu?

Svar: Hej Emma!
Här kommer låtlistan:
1. Katy Perry - Firework
2. Pink - Cuz I can
3. Breeze & Ritmen - If I were you
4. Jason Born - Written in the stars
5. The prodigy - Warriors dance
6. Scooter - J'adore hardcore
7. Trinity - Turn to me


//Jossan


Och vinnaren är.....

Kategori: Tävling

....Christer Dahl!

GRATTIS Christer!
Dina två biljetter finns att hämta i receptionen! 
Sen blev vi lite nyfikna på ditt projekt "från pingvin till fightclub" de vill vi gärna höra mer om! ;P



Och stort tack till alla ni andra som var med och tävlade! Hoppas ni kommer ändå!

Ha en underbar helg nu!
Å kom gärna å kör BODYPUMP & CYKEL med mig imorgon lördag!


//Jossan

Fredag =)

Kategori: Allmänt



Nu är det fredagsmyyyyyys! Fredagmorgon är helt klart den bästa morgonen på hela veckan, då äter vi alltid frukost tillsammans här på jobbet!

Nu blir det lite planering inför MEDLEMSFESTEN å sen startar vi helgen med BODYPUMP & CYKEL!

//Jossan

Träningsglädje!

Kategori: Träning

Träningsglädje... visst är det ett fantastiskt ord egentligen! TRÄNINGSGLÄDJE! Jag skulle nog kunna säga det typ hundra gånger per dag... det låter så härligt på nåt sätt! Så vad är träningsgläjde för mig... Jo, det ska jag tala om för er... om ni nu orkar läsa förstås!

Det kan nog bli några punkter... =)

- MUSIK... Självklart, musik är superviktigt när det gäller träning! Man kan ju inte bli annat än peppad på att träna när man hör riktigt bra musik!

- ANDRA TRÄNINGSTOKIGA MÄNNISKOR! Av andra får man massor av inspiration & energi! Därför har ju jag ett helt underbart jobb, jag träffar flera hundra medlemmar varje dag som älskar att träna! Av er får jag verkligen MASSOR av träningsglädje!

- RESULTAT... å då syftar jag inte bara på när jag märker själv att jag kanske blivit starkare, uthålligare eller snabbare, utan när jag ser att andra nått resultat! Då blir jag glad i hela kroppen & dessutom blir jag taggad på att själv komma vidare i min träning!

- GRUPPTRÄNING såklart, den absolut roligaste träningsformen trots att jag faktiskt gillar att gymma ganska mycket! Men gruppträning är ju bara så himla kul... all typ av gruppträning betyder träningsglädje för mig. Men behöver jag säga att BODYCOMBAT ligger mig närmast om hjärtat ;P

- Å till sist.. det som ger mig mest träningsglädje av allt! Mina DELTAGARE på mina pass! Det är dom som ger mig absolut mest glädje, inspiration & framför allt motivation... Både före, under och efter passen =) Jag blir så himla glad när dom vecka efter vecka dyker upp på passen, alltid lika taggade och förväntansfulla!


Så... om ni har tid, å om ni vill dela med er, skriv gärna en rad eller två om vad träningsglädje är för er! På så sätt kan vi inspirera och motivera varandra!




//Jossan


Glöm inte tävlingen!

Kategori: Tävling

Allvarligt... plocka fram tävlingsinstinkten nu!!!!
På fredag utses vinnaren, så det finns fortfarande chans att vinna =)


Ta chansen och vinn 2st biljetter till våran MEDLEMSFEST fredag 24 februari! Afterwork buffé, tävling, modevisning, utlottning m.m, det kommer bli en fantastisk kväll! Motivera varför just du ska vinna 2st biljetter! Vinnaren utses nu på fredag den 17/2!




Åh, vad jag längtar till MEDLEMSFESTEN! Det kommer bli en kanonkväll tror jag! Ni vill då inte missa den iaf!
Idag är det onsdag, en av mina favoritdagar ;P BODYCOMBAT kl 18.00, dags att börja ladda!

//Jossan


TÄVLING!

Kategori: Tävling



På Friskvårdskompaniets sida på Facebook kör vi just nu en tävling där man kan vinna 2st biljetter till våran MEDLEMSFEST fredag den 24 februari! Jag tycker att vi ska köra en likadan tävling här på bloggen eftersom jag vet att alla läsare här inte har facebook!

Så:

Ta chansen och vinn 2st biljetter till våran MEDLEMSFEST fredag 24 februari! Afterwork buffé, tävling, modevisning, utlottning m.m, det kommer bli en fantastisk kväll! Motivera varför just du ska vinna 2st biljetter! Vinnaren utses nu på fredag den 17/2!

KOM IGEN NU... man vinner aldrig om man inte är med och tävlar!!

Lycka till ;P
//Jossan

Svar!

Kategori: Kommentar/Svar

Kommentar: Hallooooj hörrni! Kommer det att vara några gruppträningspass på fredagen när medlemsfesten är eller blir de inställda? :)) (Några som funderade på den ultimata uppladdningen för festen, combat innan ;D )

Svar: Hej Sarah!
Jaaa.... vi vet, det hade varit den absolut den bästa uppladdningen... men alla combat-instruktörer kommer vara upptagna hela den eftermiddagen =/ vi ska fixa hår, öva på uppvisningarna o.s.v! Men förhoppningsvis kommer någon köra nåt pass iaf, typ core & cykel! =)

//Jossan

Friskvårdskompaniet...

Kategori: Allmänt



....vill önska er alla en glad alla hjärtans dag!

Stor kram på er!

Väntelistan....

Kategori: Gruppträning

Jag måste bara påpeka en sak....
På zumba-passet igår, söndag, var vi tidigare i veckan uppe i 43 reserver som ivrigt väntade på en plats... när passet kördes igår kväll var det 3 lediga platser...

Så tänk gärna på det! ;P



//Jossan

Svar!

Kategori: Kommentar/Svar

Kommentar: Hej! Från vilket datum brukar sommarkortet börja gälla? Mitt gymkort går snart ut och jag har tänkt gymma hos er i sommar. Mvh Anneli

Svar: Hej Anneli!
Oj, vilken bra fråga... hmm, men jag är ganska säker på att vi brukar starta med sommarkorten i maj!




Kommentar: Vilken härlig resa! Kommer det upp bilder från spinningpasset "utmaningen"?

Svar: Hej E!
Nu har jag hittat en bild från spinningutmaningen!



//Jossan

Måndag!

Kategori: Allmänt

God morgon!

Då var det måndagmorgon igen ;P Ny vecka, nya möjligheter!
Nu är klockan snart 06.30 och folk börjar droppa in för att köra core-passet som börjar snart! Härligt!

Hoppas ni har sett att vi lagt in några EXTRA-gruppträningspass nu i veckan och nästa ;P Ni får väldigt gärna komma med önskemål om ni vill att vi ska lägga in något annat pass någon speciell dag eller tid!

Förresten, nu har vi fått in riktigt tunga hantlar till gym 2! För er som tycker att 45kg är för lite ;P



Nu ska jag fortsätta med planeringen inför MEDLEMSFESTEN!

Hoppas ni får en härlig måndag!

//Jossan



Söndag

Kategori: Allmänt

Jahapp... då laddar vi för lite söndags-tabata!



Ha en fortsatt trevlig kväll!

//Jossan

MEDLEMSFEST 2012

Kategori: Allmänt



Bara 2 veckor kvar! Jag längtar! Det kommer bli en fantastisk kväll!
Kom ihåg att man behöver inte vara medlem för att få gå så ta med alla era vänner =)

//Jossan

Zumba!

Kategori: Gruppträning

Hej Sofie & Emma!

Ber om ursäkt att detta dröjt... sorry!

Men här kommer låtlistan!
 
1 Black Eyed Peas  . The time: Dirty bit
2. Willy Chirino - los campeones de la salsa
3.A.B Quintanilla 3 - Mami
4. Latin Fresh - Bata Bata
5. Jennifer Lopez - On the floor
6. 50 cent salsa mix - In da club
7. Pitbull - Pause
8. Los Hermanos Rosario - Rompecintura
9. Artist okänd - Boom Boom Mama (Zumba skiva)
10. Vet ej vilken artist - Quedate mas
11. Nayer ft. Pitbull - suavemente
12. Yng Yang Twins - shake
13. Adele - set fire to the rain
14. Adele - someone like you




//Jossan

Äta efter träning!

Kategori: Allmänt

Härom kvällen fick jag en fråga om varför det är viktigt att äta något direkt efter att man har tränat!

Så här kommer lite info:

Under ett hårt träningspass bryter kroppen ner musklerna, därför är det viktigt för återuppbyggnaden av musklerna (det är i denna fas musklerna blir starkare) att så fort som möjligt, gärna under den första timman, få i sig ett återhämtningsmål. Målet bör bestå av både kolhydrater och protein, som t.ex en gainomax och en banan.

Efter ett träningspass är immunförsvaret kraftigt nedsatt, därför är du extra känslig för att bli sjuk timmarna efter träning. Protein och kolhydrater återställer kroppens immunförsvar och kan påverka immunsystemet till att endast vara nedsatt under 4 h efter träning, istället för ända upp till 3 dygn efter träning.

Om du äter ett återhämtningsmål direkt efter träning, orkar du under nästa pass prestera på en hög nivå en längre tid. Det beror på att återhämtningsmålet ökar glykogeninlagringen. Glykogenet ger i sin tur energi vid muskelarbete. Har man bara halvfyllda glykogenlager då man påbörjar nästa pass, kommer man inte att orka hålla samma höga nivå under lika lång tid, som om då man hade haft välfyllda glykogenlager.

Inom 2 h efter träning bör man sedan äta en bra sammansatt måltid (lunch eller middag).



//Jossan

Svar!

Kategori: Kommentar/Svar

Kommentar: När börjar ni med Sh´bam?

Svar: Hej Marika!
Tjejerna åker iväg på utbildning i mars så jag gissar att vi kör igång med Sh´bam i april!

Sååå roligt det var =)

Kategori: Allmänt

T.o.m roligare än jag minns det! Onsdag betyder Bodycombat för mig =)
Jo, det är faktiskt skönt att vara tillbaka, speciellt idag, när det är onsdag... trots att jag gärna hade kunnat stannat längre där borta! Nåväl, en hel vecka kvar tills nästa pass, hoppas det går fort ;P

Trevlig kväll!



//Jossan

En oförglömlig resa... på alla sätt och vis!

Kategori: Allmänt

LesMills är ett av fitnessbranschens största utbildningsföretag inom gruppträning. LesMills har tio olika träningsprogram, Bodycombat, Bodypump, Bodybalance, Bodyjam, Bodyattack, Bodystep, Bodyvive, CXworx, Sh´bam och RPM. Passen är koreograferade i förväg av LesMills egna koreografer. Les Mills har sitt ursprung i Nya Zeeland, finns i 75 länder, på 13 000 träningsanläggningar och tränas av över 6 miljoner människor varje vecka. Så vart du än tränar i världen kör vi samma program!

Så... detta gjorde ju mig och Tina väldigt nyfikna! Eftersom vi båda fullkomligt ÄLSKAR gruppträning bestämde vi oss för att åka till Auckland, Nya Zeeland, för att få se hur det hela går till! Det är alltså där många av topinstruktörerna bor och det är där passen spelas in för att sedan skickas ut till alla instruktörer som finns över hela världen!

Eftersom vi ändå skulle till andra sidan av jorden så tänkte vi att vi skulle passa på att svänga förbi Australien först.... när vi ändå lix var i närheten =) Så vi startade med 10 underbara dagar i Sydney! Dagarna bestod av bl.a shopping, promenader, besök på zoo, picknick i parker, sevärdigheter, lite sol & bad och allmänt bara semester! Eftersom LesMills finns överallt så lyckades vi även klämma in 4 träningspass, superkul!

Det här passet hann jag nog skriva lite om när vi var där borta, att vi fick komma upp på scen å så! Det tyckte vi var superhäftigt... Men det går knappt att jämföra med Auckland-upplevelsen..... ;P



Sen begav vi oss till Nya Zeeland! Första dagen var det dags för inspelning av BODYPUMP 82!





Det var riktigt häftigt att se hur det går till... man spenderar ju en hel del tid med att titta på dessa filmer för att lära sig koreografin! Meeeeen, jag vet faktiskt inte om jag blev så supertaggad av passet, nr 82 alltså, men jag var nog lite ofokuserad eftersom allt var så spännande ;P Men vi får se, passet kommer väl i maj-juni nångång så vi får se då!


Sen gick det några dagar då vi hittade på andra äventyr... som skydiving, parasailing, sandboarding & bungyball m.m.


Sen var det dags för träning igen! Vi gick på ett Bodycombat-pass som Mark Sinclair höll i!





Vi trodde att vi skulle få köra nr 51 men han körde ett mixat pass, och lika kul var det, kanske t.o.m roligare eftersom då kunde vi det mesta redan, vilket gjorde att man kunde ta i ordentligt! Sista låten tyckte Mark att jag & Tina skulle komma upp på scenen.... Med skakiga ben, stora ögon och gigantiska leenden gick vi upp och körde sista låten inför typ 100-150 pers.... vilken upplevelse! Tack å lov körde han "Turn to me" från BC49 så den kunde vi utantill utan att behöva tänka! Det är verkligen ett minne för livet, att få ha stått på STUDIO ONE-scenen!





SEN VAR DET DAGS! BODYCOMBAT 52!




Vi hade våra snygga SWEDEN-linnen!



Tina, supertaggad innan passet!



Och jag... lika taggad!



I bakgruden ser ni scenen, och om ni tittar på LesMills skylten ser ni att den är vänd åt fel håll... men det ska den vara! Combat-passen spegelvänds innan vi får dom så att det ska bli lättare för oss att lära oss när vi tittar på filmerna... detta eftersom vi måste instruera spegelvänt!

Passet var GRYMT! Går knappt att beskriva... hela upplevelsen! SUPERHÄFTIGT! Vet egentligen inte vad jag ska skriva, för det är svårt att beskriva känslan som man hade i kroppen, det går inte att beskriva med ord iaf! Det kanske låter fånigt... men Tina vet... å säker många av er andra COMBAT-galningar oxå ;P För det är nåt alldeles speciellt med ett riktigt grymt combat-pass där allt bara stämmer!

Sen fick vi oxå chansen att gå på ett annat BODYCOMBAT-pass som hölls till minne av Hernan Lopez. Hernan gick tyvärr hastigt bort veckan innan vi kom. Han var en av deras topinstruktörer och han har deltagit i många av combatfilmerna. Passet instruerades av flera instruktörer vilket var hur grymt som helst, det var en härlig mix på passet, de flesta av låtarna var låtar som Hernan instruerat i filmerna!





Efter passet träffade vi Rachel Newsham som är våran absolut störta förebild! Det är alltså hon som tillsammans med Dan Cohen gör alla combatpass! Gissa om vi var som barn på julafton!




Jaa... vad ska man säga! Vilken resa =)

Onsdag!

Kategori: Allmänt

Då var mitt dygn tillbaka vänt =/ Klockan är 08.00 och det kändes jättetungt att kliva upp! Men nu när man väl fått sig upp går det bra ;P
Igår var det tisdag och jag fick äntligen köra mina tisdagspass, core & bodypump! Det var superkul, jag har verkligen saknat mina tisdagar! Tack å lov att jag iaf körde 2 pump-pass där borta, annars hade jag nog haft jordens tränningsvärk idag!! Men än så länge känns det rätt ok!

Å idag är det ONSDAG vilket betyder BODYCOMBAT! Som jag längtat! Det känns dessutom lite extra roligt eftersom jag knappt kört nr 50... bara 1 gång! Så nu ska jag börja tagga =) Onsdagar är som en lite extra speciell dag... men det är nog för att det är BODYCOMBAT! Så jag längtar verkligen tills passet ikväll... det har jag gjort nu i ungefär en månad ;P

Idag ska jag ta tag i planeringen av MEDLEMSFESTEN! Den kommer bli superkul =)



Visst kommer ni ikväll?

Ha en kanondag!
//Jossan

Måndag morgon =)

Kategori: Allmänt

Jahapp... då var man tillbaka på jobbet igen, och det känns SUPERKUL! Detta är nog den första måndagmorgonen som jag vaknat innan min väckare ringde (04.45) Jag hoppas verkligen att min "morgonpigghet" håller i sig läääänge... men om några dagar har jag säkert tyvärr vänt tillbaka dygnet efter resan!

Som sagt, det känns jätteroligt att börja om att jobba igen ;P Å så mycket folk som tränar nu, man kan ju inte bli annat är supertaggad! Som ni kanske märkt har vi ju massor på gång nu... bl.a våran MEDLEMSFEST den 24 februari! Detta vill ni inte missa! Det kommer blir superkul =) så jag hoppas att ni kommer allihopa!

Ha en fortsatt kanonmåndag nu!

//Jossan

Tillbaka i verkligheten!

Kategori: Allmänt

Utanför LesMills-huset i Auckland, NZ! Taggade till tusen inför BODYCOMBAT 52!



Vi har verkligen haft en helt galet underbar & fantastisk resa, på precis alla sätt!
Så fort jag får tid ska jag skriva mer och berätta om all vi gjort och framför allt lägga in lite bilder! Men nu ska jag njuta av lördagskvällen =)


Vi ses snart!
//Jossan

Svar!

Kategori: Kommentar/Svar

Kommentar: Låter superhärligt! :) Jag har en liten fråga: Hur blir man instruktör på Friskvårds? Går man en utbildningskurs innan eller söker man jobb där som vanligt?
/Sandra


Svar: Hej Sandra! Det bästa är om man redan gått någon instruktörsutbildning, men det är inget måste! Men jag tycker absolut att du ska lämna in ett CV till oss även om inte jobbat som instruktör sen tidigare!





Kommentar: Hej, medlemsfesten den 24 kommer man komma gå ifrån ett tag om man vill eller är utgång= hemgång? Alltså innan man ska ner till mollys?

Svar: Hej! Hmm, det var en bra fråga! Jag vet faktiskt inte hur det fungerar på Allstar/Mollys... om dom brukar ge en "stämpel" så man får gå ut som man vill eller inte?! =S





Kommentar: Hej! Det vore jättekul om ni skulle kunna lägga ut spellistan till det nuvarande zumbapasset? Låtarna ger en sån härlig träningskänsla! :)
Kram och fortsätt som ni gör!


Svar: Hej Sofie! Kul att du gillar musiken! Jag ska ta reda på listan på måndag då jag börjar om att jobba igen!





Kommentar: Hej!nKommer ni ha några maratonpass denna termin?
Hoppas allt är bra med er "down under" och det går bra med tidsomställningen.


Svar: Hej Marika! Ja, vi kommer absolut köra några Maratonpass i vår, bara att hålla utkik på hemsidan!





Kommentar: Hej!
Jag är väldigt besviken på att jag betalat årskort, men jag får sällan plats på passen.
Varför tar ni in så mkt folk/medlemmar när det inte finns plats???
Jag bokar alltid reservplats, men man får inte plats så ofta ändå!
/Maria


Svar: Hej Maria! Det är jättetrist att du känner dig besviken! Nu har jag inte varit hemma här på ett tag men jag tror att vi satt in några extrapass under januari månad! Men nu är både jag och Tina tillbaka, och vi är supertaggade på pass så vi kommer absolut sätta in fler pass nu i februari!




//Jossan

Snart kommer vi hem =)

Kategori: Allmänt

Jag skulle verkligen vilja skriva ett laaaaaaangt inlagg om varan fantastiska resa... men min internet-tid gar ut nu sa jag hinner inte! Men nar jag kommer hem sa ska jag skriva!

Ses snart!

Kram pa er!