Friskvårdskompaniet

Svar!

Kategori: Kommentar/Svar

Kommentar: Kör gärna någon gång ettn tema cykelpass typ Tour De France som ni hade för några år sedan, behövs då en projektor. I övrigt tycker jag att instruktörerna väljer bra och medryckande musik. Vill passa på och berömma era duktiga spinningtjejer Tina, Johanna, Maria, Malin mfl som har bra och intensiva pass, särskilt där intervallträning körs.
Finns det några planer på nya cyklar? De som finns nu är i och för sig helt ok, men det vore utvecklande att ha cyklar med display och olika mätfunktioner.
Spinninghälsningar Anders


Svar: Hej Anders! Kul att du gillar tjejernas pass! Jag är helt säker på att dom blir superglada över att läsa detta! Ja, vi kommer att byta ut våra cyklar men vi vet inte när! Vi har helt enkelt inte hittat någon cykel som vi tycker är bättre än dom vi har just nu! Men vi letar vidare! Absolut, cyklar med display vore toppen! Och jag ska föra ditt önskemål om temapass vidare till alla instruktörer, så håll utkik!




Kommentar: Hej hej! På tal om pulsklockor.
Jag har för mig om att för ganska länge sedan pratades det om en att en skärm skulle tillkomma på spinning passen där man ska kunna se allas (?) puls. Kommer det att komma någon gång? :)


Svar: Hej Maggie! Ja, det kommer vi att köpa in, vi kan dock inte sätta något datum ännu, men jag återkommer när vi vet mer! 


//Jossan

Svar!

Kategori: Kommentar/Svar

Kommentar: Hej, kommer ni att skaffa några pulsklockor på friskvårds som man får låna till grupppassen eller måste man skaffa en egen? om man ska skaffa en egen har ni några tips på vad man ska tänka på innan man köper en?

Svar: Hej! Kul att du frågade, pulsträning är verkligen superkul! Det finns några pulsklockor för utlåning i receptionen som man kan låna till alla våra gruppass om man vill! Och ja, vi kommer förhoppningsvis skaffa in pulsklockor efter jul men vi kan inte lova något! Dom klockorna kommer gälla för spinning!
Jag har själv en GARMIN pulsklocka som jag är supernöjd med. Den har jag köpt på cykel & fiskecenter här i skellefteå! Om du är ute efter att träna seriöst med pulsklocka skulle jag rekommendera att köpa en egen klocka. Man kan ladda ner ett programm via GARMIN där man enkelt kan lägga in alla sina träningspass. På så sätt blir träningen riktigt intressant och man märker snabbt förbättrade resultat! Gå in på cykel & fiske så kan dom berätta mer! Hör av dig om du undrar över något mer och lycka till =)



//Jossan

Release Core 5!

Kategori: Releaser



Japp, idag var de dags! Nya CORE 5!

Så, få höra!! Hur känns passet? Bättre, sämre, tuffare, lättare?

//Jossan

Svar!

Kategori: Kommentar/Svar

Kommentar: Har just flyttat till Luleå och saknar era bodycombatpass!! där vrålar dom alldeles för lite på oss... Stoor skillnad trots att det egentligen är samma pass. Ni är bäst!

Svar: Hej Linnea! Men åh, så trist =( Men tack för dina fina ord, de blir vi glada av! Och du är alltid välkommen tillbaka =) Sköt om dig!

//Jossan

SUPERSATURDAY

Kategori: Gruppträning



Äntligen, Skellefteås första stora gruppträningskonvent! Jag hoppas verkligen att ni kommer! Ni som varit på konvent tidigare vet hur fantastiskt roligt det är! Och ni som inte varit tidigare, nu har ni chansen!

Gör detta till en heldag! Dra ihop ett gäng, kom å träna, ha kul, gå ut å ät sen på kvällen! Eller ge bort biljetten i  födelsedagspresent till någon! Eller om du inte använt din friskvårdspeng från jobbet än, änvänd den nu! Känner du ingen annan som ska gå: kom själv, du känner ju ändå alla andra som kommer va där! Du träffar dom varje vecka, svettas på samma pass, så varför inte!?! ;P Å en sak till.... de jag får höra ofta.... -"Men jag kommer aldrig orka träna sex pass" MEN VEM GÖR DET!?! Det är ju inte det som är meningen! Tanken med detta konvent är att få testa på nya pass, träffa andra träningssugna människor som har precis samma intresse som en själv, umgås, svettas, ha kul, få inspiration å bara uppleva en helt fantastisk dag =)

Vi ses!

//Jossan

Kort update!

Kategori: Allmänt

Heeeeej på er!

Hoppas ni mår bra!?
Här kommer en liten kort update om vad som händer i huset!

* FRIKVÄLL på fredag 23/9, det innebär att det är gratis träning hela dagen i hela huset! Jippi =) ta med dina vänner så dom får se vart du håller hus ibland! Dessutom kommer vi köra några uppvisningar på stan på kvällen! Ca 18.40 i CK, 19.00 utanför Berlins och 19.20 på torget! Det får ni inte missa!

* Insida/utsida lår maskinen har äntligen kommit! Ni bara måste prova våra nya gymmaskiner, allihopa, dom är heeelt fantastiska! Å dessutom blir man grymt stark oxå =)

* Vi har kört igång med BODYPUMP 79! Vilket pass =) svettigt, tufft, roligt - precis som de ska va ;P

* Om exakt en vecka, 27/9 kör vi igång med CORE 5! *längtar*

* KAMPANJ - värva en vän! Vi på Friskvårdskompaniet tror att träning är roligast tillsammans. Och det man tycker är roligt blir man bra på. Därför vill vi ge dig chansen att träna tillsammans med en kompis. Värva en vän så bjuder vi på två extra träningsmånader (plus en till din kompis). Erbjudandet gäller till den 3 oktober för årskort och autogirokunder och max sex gratismånader/kund. SMART VA!?! ;P

* GRUPPTRÄNING är som ni kanske förstår bland de roligaste jag vet! Tänk att vi just nu kör över 70 pass per vecka, helt galet! Jag tycker ni ska passa på å testa pass som ni tidigare aldrig gått på, ni kanske hittar en ny favorit!  Och kom ihåg att det är viktigt med varierad träning! Om du alltid tränar på samma sätt blir det svårt att nå resultat. Därför är varierad och allsidig träning vägen mot dina mål! Så behöver du hjälp att komma igång i gymmet? Inga problem, det kan vi hjälpa dig med!

* Till sist, SUPERSATURDAY, om ni bara visste hur mycket jag längtar! 8 oktober.....

Ha en underbar tisdag!

//Jossan



BODYPUMP 79

Kategori: Releaser



Jag har precis övat de nya BODYPUMP 79-passet =) Å himmel så jobbigt de var!!!
Release imorgon 09.15, skriv gärna sen vad ni tyckte om passet!


Trevlig helg!

//Jossan

Tisdag!

Kategori: Allmänt

Jahapp, fortfarande rätt dålig uppdatering här... Meeeen vi har haft fullt upp med att rodda ihop SUPERSATURDAY som kommer bli en helt fantastisk dag =)

Annars då:
- min förkylning börjar ge sig *äntligen*
- Irene har börjat om att jobba på "heltid" efter sin mammaledighet
- Martin är tillbaka efter sin semester/pappaledighet
- Peter Karlsson har börjat jobba hos oss som företagssäljare
- Vi har hunnit testat våra nya gymmaskiner lite å dom är heeelt underbara!
- Yogasalen är invigd och den är supermysig
- Vi har massa nya härliga medlemmar! Välkomna!
- Release Afropowerdance 19 på torsdag
- Release Bodypump 79 på lördag

Dessutom har vi massor på gång! Det kommer bli en kanonhöst =)

Nog om oss, hur mår ni?

//Jossan


Jag är...

Kategori: Allmänt

... förkyld och jag gillar det INTE!!!

//Jossan

MEGAMARATON

Kategori: Gruppträning



Vilka kämpar! Sex pass, tre timmar ;P

Fantastiskt bra jobbat, allihopa!

Tack för idag, hoppas ni hade kul!

Svar!

Kategori: Kommentar/Svar

Kommentar: Superkul! Måste man vara medlem på friskvårds för att fara eller får alla anmäla sig?

Svar: Hej Emma! Bra att du frågade ;P Man behöver INTE vara medlem på friskvårdskompaniet, detta konvent gäller för alla! Så ta med dina vänner!! Alla är välkomna!


//Jossan

Här kommer mer info!

Kategori: Allmänt




Jaaaaa, jag vet... det går inte att läsa, haha!! Men jag har ingen datakunnig som kan hjälpa mig just nu för tillfället... men det kommer! Å de är bara att fråga om ni vill veta mer! Hur som helst, det kommer bli en grym dag! Ni vill inte missa den, de lovar jag!

TAGGA!!!!

//Jossan

Svar!

Kategori: Kommentar/Svar

Kommentar: Hej, vad kul det verkar:) om man bokar en plats men sedan inte kan, kan man då avboka eller betalar man i förväg?

Svar: Jag veeeeeet! Det kommer bli en helt fantastisk dag =) Du får din biljett först när du har betalat den! Om du skulle få förhinder kan du säkert sälja den vidare! Det finns garanterat någon träningssugen som vill gå i "sista minuten"!

//Jossan

BILJETTSLÄPP IDAG!

Kategori: Allmänt




Nu är biljetterna släppta! Missa inte detta, det kommer bli grymt!
Begränsat antal platser så skynda! Tveka inte att fråga om ni undrar över något!

Vi ses den 8 oktober!

//Jossan

Fullt upp!

Kategori: Nyheter/Information

Förlåt.... jag känner det är väldigt dålig uppdatering här nu =/
meeeeeeen... vi har något STORT på gång...

Å imorgon får ni veta vad ;P

Trevlig kväll!

//Jossan

Svar!

Kategori: Kommentar/Svar

Kommentar: kan man inte köpa kort för bara gruppträning längre? på hemsidan står bara priser för gymträning och guldkort :)

Svar: Det stämmer, gruppträningskortet finns inte kvar. Det vi erbjuder är antingen gymkort eller guldkort (det finns även klippkort m.m)! Och guldkortet innebär att du får tillgång till både gymmet (sprillans nytt) och gruppträningen (över 70 pass per vecka)!

Passa på att träna i vecka, gratis träning i hela huset onsdag till söndag ;P


//Jossan

Tillbaka i verkligheten....

Kategori: FVK på äventyr!

... och det känns roligare än någonsin!

Vilken fantastisk underbar träningshelg vi har varit på ihelgen! Jag, Irene, Tina, Marianne, Malin S, Anki och Felicia var i lördags på Les Mills Supersaturday! Detta var ett event som arrangerades i Globen där Les Mills kör alla sina "Body"-pass... alltså pump, combat, balance m.fl! Med toppinstruktörer från hela världen fick vi testa nya pass! Vilken dag, vilket tryck och vilken träningsenergi!!! Det går inte att beskriva med ord hur häftigt det var!



På väg till Globen.... förväntansfulla & träningssugna =)


Vi hann med lite shopping innan allt startade!


Här laddar vi för BODYCOMBAT 49!


Vilken release!




Detta är Rachel Cohen... Hon är (tillsammans med hennes man Dan Cohen) Program Director för Bodycombat!



Så ni förstår att det var rätt häftigt ;P kände mig som ett barn på julafton!!!


Taggar för BODYPUMP 79!


Grymt bra pass!

Jag ska försöka lägga upp några filmklipp lite senare... =)


Behöver jag säga hur taggad jag är!!! NU KÖR VI!



MISSA INTE Friskvårdskompaniet egna SUPERSATURDAY 8 oktober, mer info kommer snart! Boka in detta, det kommer bli grymt ;P

//Jossan

Mot Stockholm =)

Kategori: FVK på äventyr!

Nu drar jag till stockholm för att gå på LES MILLS - SUPERSATURDAY!

Behöver jag säga att jag är taggad!? Vi kommer bl.a få köra Bodypump 79 & Bodycombat 49 =) de kommer bli grymt!




Ha en trevlig helg! De ska jag ha ;P

//Jossan

Bildbomb!

Kategori: Gymmet

Himmel så kul det är nu! =)

Våra nya maskiner är hur fina som helst!!! Jag vill börja gymma NUUUUU!


Igår kom lastbilen!


Här är första maskinen på plats!


Ett skepp kommer lastat!


De tar sig.... ;P




"Stark-Leif" monterar


Nya viktplattor!


Och nya superfina hantlar! Upp till 45kg!


Det är så kul, å de blir så fint! Grabbarna här håller på att montera för fullt! De flesta maskiner går redan att använda.... så få höra nu, ni som hunnit testa, vad tycker ni om dom?

//Jossan