Friskvårdskompaniet

Kort update!

Kategori: Allmänt

Heeeeej på er!

Hoppas ni mår bra!?
Här kommer en liten kort update om vad som händer i huset!

* FRIKVÄLL på fredag 23/9, det innebär att det är gratis träning hela dagen i hela huset! Jippi =) ta med dina vänner så dom får se vart du håller hus ibland! Dessutom kommer vi köra några uppvisningar på stan på kvällen! Ca 18.40 i CK, 19.00 utanför Berlins och 19.20 på torget! Det får ni inte missa!

* Insida/utsida lår maskinen har äntligen kommit! Ni bara måste prova våra nya gymmaskiner, allihopa, dom är heeelt fantastiska! Å dessutom blir man grymt stark oxå =)

* Vi har kört igång med BODYPUMP 79! Vilket pass =) svettigt, tufft, roligt - precis som de ska va ;P

* Om exakt en vecka, 27/9 kör vi igång med CORE 5! *längtar*

* KAMPANJ - värva en vän! Vi på Friskvårdskompaniet tror att träning är roligast tillsammans. Och det man tycker är roligt blir man bra på. Därför vill vi ge dig chansen att träna tillsammans med en kompis. Värva en vän så bjuder vi på två extra träningsmånader (plus en till din kompis). Erbjudandet gäller till den 3 oktober för årskort och autogirokunder och max sex gratismånader/kund. SMART VA!?! ;P

* GRUPPTRÄNING är som ni kanske förstår bland de roligaste jag vet! Tänk att vi just nu kör över 70 pass per vecka, helt galet! Jag tycker ni ska passa på å testa pass som ni tidigare aldrig gått på, ni kanske hittar en ny favorit!  Och kom ihåg att det är viktigt med varierad träning! Om du alltid tränar på samma sätt blir det svårt att nå resultat. Därför är varierad och allsidig träning vägen mot dina mål! Så behöver du hjälp att komma igång i gymmet? Inga problem, det kan vi hjälpa dig med!

* Till sist, SUPERSATURDAY, om ni bara visste hur mycket jag längtar! 8 oktober.....

Ha en underbar tisdag!

//Jossan



Kommentarer


Kommentera inlägget här: