Friskvårdskompaniet

CORE 7

Kategori: Tyck till!

Nu efterlyser vi lite kommentarer om det nya core-passet! Det har vi kört nu i en vecka så vi hoppas att ni hunnit testa det =) Så tyck till! Var det jobbigt, krångligt, bättre.... eller som vi faktiskt tycker: SUPERBRA! ;P



Nu ska vi snart bege oss till Stadium å jobba lite!
Trevlig lördag på er!
//Jossan

Äntligen helg!

Kategori: Allmänt

Körde ju mitt ny-nya cykelpass idag! Å de kändes kanon =) så nu är jag riktigt glad, längtar redan tills nästa gång!
Sen körde jag, Malin Rönnqvist och Malin Forsmark igenom de nya BODYPUMP-passet! Himmel så kul det var... men jobbigt ;P precis som det ska vara! Jag tror att ni kommer att gilla de nya passet! Bicepslåten kommer verkligen bli en utmaning! Så ni som ska upp imorgon å vara med på releasen, se till att börja ladda redan nu ;P Malin Forsmark, Victoria Holmström och Linda Olsson kommer köra stenhårt med er!





Några sidocrunches =)




Ska passa på att göra lite reklam för våran löparskola som snart startar!

Löparskola

Löparskola

Nu drar vi igång vårens löparskola med Peter Karlsson (fystränare i bl.a Sunnanås damlag) Gruppstart vecka 17, avslutning vecka 23 måndagar och torsdagar 18.00. Endast 20 platser, så först till kvarn….

Träningen kommer att bedrivas utomhus och består till stor del av konditions och teknik träning. I löppassen varvas långdistans, intervaller, teknikövningar, löpteknik samt andra tips och råd som kan hjälpa dig utvecklas i din löpning. Du kommer också att få lära dig mera om uppvärmning, styrka och stretch anpassat för löpning.

Pris 495 kr per person.
Anmälningsavgiften betalas i kassan i samband med anmälan.




Hoppas ni kommer in å hälsar på oss inne på Stadium imorgon!
Trevlig helg på er!
//Jossan



5 snabba!

Kategori: Personal & Instruktörer



IRENE ÖSTMAN

sola/bada
- skidor/skoter
laga maten - diska undan
chips - godis
styrka - kondition
cocacola
- fanta

Ny leverans!

Kategori: Allmänt



Vi fick nyss en leverans... haha! En ny toastol till ett av herrarnas omklädningsrum!

God morgon!

Kategori: Allmänt

Fredag igen =)

Jag hade som för mig att det var massor som jag skrulle skriva om idag... men nu står det helt stilla... det är nog för tidigt än ;p har inte riktigt vaknat än kanske!
Idag är det dags för lunchspinning igen... eftersom jag förra fredagen inte kände mig 100% nöjd med passet har jag gjort om det till idag! Så nu håller jag tummarna att det känns bättre idag ;p Å min träningsvärk som under veckan bara flyttas runt i princip över hela kroppen har äntligen börjat ge med sig ;P Nu känner jag mig bara trött i kroppen... måste vara efter Tabata-passet igår! En av mina fina deltagare, som varit med på tabatan ända sen vi startade med det i höstas, sa att det var ett av "topp 3" tuffaste Tabata-pass som hon varit på och jag är beredd på att hålla med! Men roligt var det =)

Förresten, imorgon firar Stadium 25år... då kommer vi, friskvårdskompaniet, att vara där! Hoppas ni kommer in å handlar då!

//Jossan

5 snabba!

Kategori: Personal & Instruktörer



JOHAN KARINEN

sola/bada -
skidor/skoter
laga maten - diska undan
chips - godis
styrka
-
kondition
cocacola - fanta

Läget är....

Kategori: Allmänt

... under kontroll idag! Härligt =)

Just nu kör Irene ett cykelpass, Peter håller i cirkelträningen i gymmet, Johan har precis haft coreball och själv jag står i receptionen! Så här är det full rulle som vanligt ;P

Kul att ni kommer med förslag till erat cykelpass! Mycket bra, det tackar vi för!

Ikväll är det dags för BODYCOMBAT, som jag längtar! Förra onsdagen, då jag låg hemma sjuk var sig inte riktigt lik ;P Men nu är jag tillbaka, mer taggad än någonsin tror jag!

Ha en bra onsdag allihopa!

//Jossan

5 snabba!

Kategori: Personal & Instruktörer



TINA ANTONSSON

sola/bada
- skidor/skoter
laga maten - diska undan
chips - godis
styrka - kondition
cocacola
- fanta

Mer musikförslag, tack!

Kategori: Tyck till!



Kul att ni vill vara med och önska musik till Rickards cykelpass! Hittills har vi fått in 13 låtar... men vi behöver mer föslag! Så kom igen nu, passa på att önska era favvisar =)

//Jossan

Svar!

Kategori: Kommentar/Svar

Kommentar: Hej!
Mina bästa träningstips är träna det du tycker är kul och framför allt jämför dig inte med andra. Bry dig inte om det blir fel steg,uppcuts eller annat. Huvudsaken är att du är där,gör ditt bästa och har roligt!
Undrar en sak igen.

Såg att det är bestämt vad det är för program för maratonpasset. Jag såg att ett av passen är parträning. Behöver man boka ihop med en kompis för att få en plats? skulle du avråda en från å boka om man tränar ensam o ingen av ens kompisar kan komma den 7april?

Svar: Hej Marika!
Jo, nu är det bestämt! Självklart ska du gå själv, man behöver inte komma två och två! Vi kommer att para ihop oss så att alla har någon att träna med så det är lugnt ;P

//Jossan

Motivation!

Kategori: Allmänt

Här kommer ett litet inlägg om MOTIVATION! 

Bara för att det är helt okej att sakna motivation ibland! Det gör varenda människa någon gång! Jag tror faktiskt helt ärligt att det är ganska bra... jamena, om man hela tiden tycker allt är tipptopp å det alltid går så himla bra... hur kan man då känna någon skillnad...?!? Det ska ju gå lite upp å ner... annars blir det ju inte "extra" roligt någon gång! 

Det viktigaste är att man inte gräver ner sig och känner sig misslyckad bara för att man inte tränat på några dagar/veckor! Kroppen behöver vila, å ju mer man tränar desto mer behöver man vila... Så ibland är det väldigt nödvändigt att ta en "time-out" från träningen! Så känn ingen press att du exakt vecka ut och vecka in måste träna dina bestämda träningspass... om du saknar motivation så kan det vara ett tecken på att din kropp behöver vila!

Själv har jag nu vilat från träning snart i 2 veckor, både pga en förkylning men även brist på motivation... Nu känner jag äntligen en längtan efter träning och jag är taggad på att få köra igång igen! För det är så det ska vara... man ska verkligen längta till varje träningspass... träna ska man göra för att man tycker det är kul, inte för att man måste!

Om ni känner för att dela med er av era bästa motivationstips till andra så är det alltid välkommet!

Keep up the good work! ;P

//Jossan

Gör det själv-cykel!

Kategori: Tyck till!

Nu har ni chansen!

Alla gånger ni har velat ha med en låt på ett cykelpass men aldrig sagt något. Skriv en kommentar med en önskan om en låt... kanske någon gammal rocklåt, en schlagerdänga, en popklassiker eller bara din favvo-låt! Du kan självklart vara anonym, så önska på!

När vi har fått ihop 55 min gör Rikard ett pass av det.
Sedan meddelar vi här på bloggen ca 1,5 veckor i förväg när det går av stapeln.

Kom igen nu, ta chansen och önska! =)

Hjälp...

Kategori: Allmänt

...jag har redan en fruktansvärd träningsvärk... hur ska detta gå...?!?
Å det kommer bara mer å mer nu hela tiden... benen känns tunga å att gå  nerför i trappor är bara att glömma =) Körde nyss pumpen... var tvungen stanna upp några gånger bara för att få benen att sluta skaka =) måste ha sett ganska roligt ut! Undra om man kan sjukskriva sig för träningsvärk... för jag gissar att det kommer vara värre imorgon =) Men men... det är som ändå härligt på nåt sätt! För om man kör samma pass jämt och ständigt är det svårt att få träningsvärk... men nu efter många dagars vila känns det att man tagit i... härligt =)

//Jossan

Bra start!

Kategori: Allmänt



Måndag igen... startar dagen på ett bra sätt... fil med min egna hemmagjorda musli ;P supergott!
Sen ska jag ladda för att köra lunch-BODYPUMP! Får se hur det går... jag har grym träningsvärk från Tabata-passet igår, jag hade nämligen inte kört tabata på 2 veckor så det var egentligen ganska väntat!

Hoppas ni får en härligt dag!

//Jossan

Svar!

Kategori: Kommentar/Svar

Kommentar: Hej!
Jag är lite nyfiken.
Har bläddrat fram i schemat och ser att det är ett maratonpass den 7april.
Vad är det för gruppträningsmix?

Svar: Hej Marika!
Det är ännu inte bestämt, så du får vänta lite å se... det kommer at synas på bokningssidan när vi vet!

FREDAG!!!!!!!!!

Kategori: Allmänt

Vaknade kl 05.00 imorse av att solen lyste mig rakt i ansiktet! En annan morgon hade jag blivit irriterad... å velat sova längre... meeeeen, inte idag! Så idag vaknade jag på helt rätt sida, en timme för tidigt tom ;P känner mig otroligt taggad på att få träna idag efter 9 dagars vila! Dessutom tänkte jag köra mitt nya cykelpass... känns riktigt spännande!





Förresten, visst blev våra nya skyltar snygga?!?! Dom sitter både på fram och baksidan!





Just nu kör Irene det nya core-passet! Vilket tryck det är där uppe.... hon kör stenhårt! Så nu väntar jag med spänning på att de 24st tappra deltagare som är här och testar ska komma ner =)




Glad morgon!
//Jossan

Torsdag idag =)

Kategori: Nyheter/Information

Som vanligt har vi massor på gång här på Friskvårdskompaniet =)

DANSEVENT fredag 13 april 17.00-21.00! En helkväll fylld med massor av dans! Pitbullpass, afro, sh´bam, step ala 70-tal m.m! Det kommer blir en fartfylld kväll med massor av glädje, svett och energi! Bokning och betalning i receptionen senast den 6 april! Kostar endast 100kr!

* BOOT CAMP! Tuff utomhus träning ;P Start v17 tom v23, måndagar kl 17.00 och torsdagar 16.30! Så vill du träna stenhårt (springa, hoppa, krypa, klättra) trots väderlek, då är detta något för dig! Pris: 695kr per person!

* RELEASER: Core 7 fredag 23/3 & BODYPUMP 81 lördag 31/3! Bodycombat 51 blir i april!

* SH´BAM Tjejerna åker iväg på utbildning ihelgen... så spännande ;P Sh´bam är ett av LesMills danspass! Come as you are- leave as a star!

*
PULSSYSTEM till cykelsalen! Det börjar närma sig.... vi längtar!

* STADIUM firar 25 år! Nästa lördag, 31/3 kommer vi att vara på stadium hela dagen och fira med dem. Peter Karlsson kommer dessutom att hjälpa till med löparskor!

* MARATON.... vi hoppas hoppas hoppas på ett i april! Men vi lovar inget ;P

CYKELPASS... ett roligt specialcykepass... mer info om det kommer imorgon! ;P


Härligt va!?!?! Massor med events fyllda av energi!


Tack för era "krya på dig"-kommentarer! Så snälla ni är! Imorgon blir det mitt nya cykelpass... som jag längtar =)

//Jossan
 

Svar!

Kategori: Kommentar/Svar

Kommentar: Ser framemot danseventet. Missuppfattade själv först hur det är upplagt och trodde att det var halva tiden stepp o halva tiden korograferad dans o halva tiden afro o pitbull. och så skulle man välja ett av dem passen. Så det var bra missuppfattning. :) Mycket dans blir det.
Har du nått tips hur man ska göra med middag? Brukar få håll på combaten om jag ätit nära inpå. Brukar blir hungrig av att träna men man vill heller inte få håll. Vad kan man äta för att inte vara hungrig men ändå inte få håll?
Har du några tips?
Och så ett önskemål. Som nått extrapasse eller nån event eller så får ni gärna ha ett till combat 75minuter. Det var superskoj.
Krya på dig,Josefin. Förhoppningsvist så syns vi nästa onsdags combat.

Svar: Hej Marika!
Det kan ha varit jag som var otydlig när du bokade oxå =)
Prova att inte äta så nära inpå träningen, framförallt inte inför combaten som är mycket hopp och studs! Ät något ordentligt 2-3 timmar innan istället, om du ändå skulle känns dig jättehungrig innan passet kan du ta ett äpple och en näve nötter för att få en energikick! Glöm inte att äta något direkt efter träningen för att fylla på med energi!
Jag skulle oxå gärna köra ett combat 75 minuter igen snart... jag ska kolla upp det! Å aboslut, nästa onsdagscombat kommer jag vara där!





Kommentar: Hej! Hoppas du mår bättre:)Tänkte fråga hur sommarschemat ser ut när det gäller gruppträning?

Svar: Hej Therese! Tack, nu börjar jag vara på hugget igen! Vi har inte börjat på gruppträningsschemat för sommaren ännu, men det kommer troligtvis likna förra årets schema! Vi kommer att dra ner på passen nu efter påsk, sen miskar det under sommaren, men vi kommer ändå köra pass varje vecka! Sen i augusti drar vi igång på allvar igen! =)

//Jossan

Onsdag!

Kategori: Allmänt

Idag är det onsdag... men det blir ingen combat för mig ikväll =( å jag som hade längtat!!! Men jag tänkte vila tills på fredag iaf!

På fredag kör Irene release av de nya core-passet... spännande =)

//Jossan

Svar!

Kategori: Kommentar/Svar

Kommentar: Kan ni inte börja med ett bodycombat pass kl 19 någon kväll? Är så svårt att hinna till 18 när man slutar kl 17 varje dag,


Svar: Hej Evelina!
Jag ska ha detta i åtanke när vi ska börja med planeringen inför höstterminen!

//Jossan

Vila...

Kategori: Allmänt

... och titta film! Det är de enda jag har gjort nu de senaste 2 dagarna... men eftersom jag alltid annars har typ 1000 saker att göra så är det ganska skönt att ibland måsta varva ner ordentligt, så det är precis det jag gör nu! Bara vilar och tittar film... å det är inte vilka filmer som helst, utan nya BODYCOMBAT 51 & BODYPUMP 81! Att bli sjuk kom ganska lägligt faktiskt, nu hinner jag för en gångsskull titta på dvd:erna riktigt noga!





Men imorgon tänkte jag vara tillbaka på jobbet, jag längtar faktiskt!
Ses imorgon!

Å tack Ann för hälsningen! ;P
//Jossan

Fortfarande sjuk!

Kategori: Allmänt

Men jag är på bättringsvägen.... äntligen =) Känns trist att jag missar mina pass ikväll... men jag hoppas att kunna köra i slutet av veckan iaf!

Glad tisdag på er!

//Jossan

Sjuk...

Kategori: Allmänt

...så idag ligger jag nerbäddad hemma i soffan =( känns riktigt tråkigt! Både jag och Tina blev sjuka ihelgen... vi tålde nog inte fjälluften ;P

Hoppas ni haft en bra helg här hemma!

//Jossan

Vi drar till fjällen....

Kategori: Allmänt

Yes, nu tar jag helg! =)

Åh, vilken superhärligt combatpass det blev som avslutning på denna jobbarvecka! Det hade inte kunnat bli bättre, riktigt grymma deltagare idag, så TACK för att ni gav allt!

Så nu drar jag & Tina och några andra tokar till Tärna för en helg med snowboard, skoter och massa annat kul =)

Ha det bra nu så ses vi på måndag igen!



//Jossan

RELEASER

Kategori: Releaser

Då var det bestämt! Nya pass:

CORE 7 fredag 23/3 kl 06.45
BODYPUMP 81 lördag 31/3 09.15



Längtar ni....?!?! ;P

Onsdag!

Kategori: Allmänt

Solen skiner å alla är glada... vilken underbar dag!


Detta var det första jag såg idag när jag kom till jobbet! NY FRISKVÅRDSSKYLT! SUPERSNYGGT blir det! Visst?!?!








Sen har vi filmat de nya corepasset så nu är det färdigt! De preliminära datumet för releasen är fredag den 23/3, så vi håller tummarna att vi kan köra igång det då =)






Å har ni sett våra nya snygga soptunnor som vi ställde ut igår =)




Nåväl, nu är det nedräkning, 6 jobbtimmar kavr sen tar jag helg! ;P Jihaa!
Trevlig onsdag på er!

//Jossan

Svar!

Kategori: Kommentar/Svar

Kommentar: Läst just på f.b att ni ska ha danspass. Är det dem danserna ni har nu som ska dansas(afro,zumba,danceaerobic) eller ska ni ha gästpass?
Hur många platser finns det på passet?


Svar: Ja =) Danseventet blir den 13 april mellan kl 17.00-21.00! Vi kommer att köra Zumba, Step ala 70-tal, Afro, Sh´bam m.m! Det finns 25 platser på varje pass! Så skynda att boka! 100kr kostar det!




Måndag!

Kategori: Allmänt

Idag har jag testat mitt nya cykelpass =) och vilken lycka, det kändes superbra! Måste bara göra en liten ändring å sen är det färdigt! Så nu längtar jag!!! Känns dock som en evighet tills jag får köra det... nu på fredag är jag bortrest så jag får inte köra förän nästa fredag! Men den som väntar på nåt gott... =) Nåväl, det går nog fort!


Hoppas ni har en fin måndag!


//Jossan

Svar!

Kategori: Kommentar/Svar

Kommentar: Kommer cardio core komma tillbaks nån gång? Kanske som ett extrapass nån gång?
Det var ett roligt pass och jobbigt pass samtidigt.
Hoppas ni planerar nått maratonpass för våren. Det är kul med gruppträningsmix.
Annars så ser jag framemot och testa shabam. Visst skulle det komma i april?
Tack än en gång för lördagens combat.Det blev en superbra start på dagen.




Svar: Hej Marika!
Cardiocore kommer nog inte komma tillbaka som ett fast pass tyvärr, men däremot kan de absolut hända att det dyker upp som ett extrapass någongång! Kanske inte i vår men eventuellt till hösten! Du får hålla utkik på bokningssidan!
Absolut, vi hoppas verkligen på att hinna med ett maratonpass nu i vår! Jag återkommer med datum senare!
Jag längtar oxå massor till Sh´bam, det kommer bli superkul! Vi hoppas på att kunna starta med det senast i början på maj!
Tack själv, kul att du tyckte det var roligt ;P




Fortsätt gärna kommentera! Ni kan fråga precis vad ni vill, tycka till om precis vad som helst... eller bara skriva nåt annat kul =)



//Jossan

Svar!

Kategori: Kommentar/Svar

Kommentar: Kommer ni att lägga in något S.P.Y.C pass på helgerna?
Skulle va perfekt med ett på lördag eller söndag förmiddag.

Svar: Hej Anette!
Som det ser ut just nu kommer vi nog inte kunna köra något helg-S.P.Y.C pass i vår! Men vi ska ha detta i åtanke när vi lägger schema för höstterminen!




Kommentar: Hej!
Finns det ingen möjlighet att ni kan öppna kl 9 på söndagsmornar?? Det skulle vara perfekt för oss morgonpigga. Det är så skönt att "göra bort" träningen på morgonen!

Svar: Hej Mika!
Jag ska framföra detta till chefen ;P


//Jossan

Japp.... då laddar vi för lite...

Kategori: Allmänt

...lördags-BODYCOMBAT! Kommer bli grymt ;P de finns nog inget bättre sätt att starta en dag på! Hoppas bara att de kommer någon som vill köra med mig, det är ju helt fantastiskt väder ute!

Trevlig helg på er!



//Jossan

FREEEEEDAG!

Kategori: Allmänt

Vi startade dagen med mysfrukost och möte som vanligt! Sen storstäd av omklädningsrummen, som vanligt!
Sen var det dags att testa nya corepasset... det är inte riktigt färdigt ännu, men vi har kommit en bra bit på vägen! Å sen fick jag avsluta min arbetsdag med ett cykelpass, superhärligt!

Så nu tar jag helg!!! eller iaf tills imorgon kl 10.30 för då är det dag för ett extra insatt BODYCOMBAT pass! Hoppas ni kommer! Har dock inte bestämt mig för om det blir BC50 eller någon mix.... vad tycker ni? ;P

Ha en fortsatt underbar fredag!



//Jossan

Svar!

Kategori: Kommentar/Svar

Kommentar: måste bara säga att ni borde skaffa större omklädningsrum för tjejer.
man ryms inte där inne. inte speciellt kul att behöva byta om mitt på golvet för att det är proppfullt med saker överallt. killarna har ju två omklädningsrum.. kanske tid att det skaffa ett till för tjejer med? eller ska man behöva springa på toan och byta om? för de är ju jämt upptagna med. den inne på tjejernas iaf.

Svar: Hej Jenny!
Vi är väl medvetna om detta! Vi har funderat på olika lösningar men det är både en kostnads- och en ombyggnadsfråga som man behöver tänka på!
Herrarna har två omklädningsrum, men dom är båda två väldigt små, hälften så stora som damernas så slår man ihop dom blir det ungefär samma storlek på omklädningsrummen!
Du kommer nog snart att uppleva att det finns mer utrymme att byta om på, nu när det blir finare väder ute är det inte lika många som tränar inne! Det är främst kvällstid mellan 17-19 som det är så fullt, under för- och eftermiddagar är det väldigt gott om plats!
Hoppas du kan hålla ut nån vecka till ;P

Tabatatorsdag!

Kategori: Allmänt



Nu är snaaaaart nya core-passet färdigt.... jag och Irene har mixat med det idag... imorgon ska vi testa det för första gången, det blir spännande =)
Nu är det dags att börja ladda för TABATA! Alltid lika svettigt & roligt!

Å imorgon är det fredagsmys ;P

//Jossan

Coreball!

Kategori: Allmänt



Onsdag igen! Fick börja dagen med att väldigt spontant hoppa in och köra coreball passet idag! Johan fick nån låsning i ryggen så jag fick rycka in =) Men jag tror det gick bra, jag vart då svettig iaf!

Hoppas vi ses på combatpasset ikväll!

Ha en bra onsdag!

/Jossan

Svar!

Kategori: Kommentar/Svar

Kommentar: Hej! Jag saknar verkligen att det inte finns nåt pass vid 16 tiden på vardagar. när man slutar jobba 15.30 så hade det varit super att kunna köra ett pass innan middagen. Ni har inga funderingar att börja med det? =)

Svar: Hej!
Just den här veckan kör vi massa extra pass vid den tiden! T.ex idag körde Tina ett extra Yoga-pass 15.30 sen har vi ju S.P.Y.C som vanligt 16.30 varje vecka! På torsdag kör vi ett extra Bodycombat-pass kl 16.00 och fredag ett extra Core kl 16.15! Hoppas du har möjlighet att gå på nåt av dem! Sen får vi se hur de blir till hösten om vi kommer att köra nåt fast pass på lite tidigare tider! Så vi håller tummarna ;P

Mix-pass!

Kategori: Tyck till!

Är det bara vi instruktörer som tycker det är kul med mix-pass? Alltså när vi dammar av gamla pass som vi kört förr?



Själv blir jag ganska less efter ett tag... man behöver som inte tänka efter längre... allt bara flyter på precis som vanligt, varje pass, vecka efter vecka.... Jag skulle lika gärna kunna slå på en bandspelare, för jag säger exakt samma saker, vid samma tidpunkt under låten typ! Det är faktiskt ganska komiskt!
Men det kanske är så folk vill ha det! Man lär sig passet, man vet vad som kommer, man vet hur mycket man ska ta i, man vet exakt vilka vikter man ska ha, allt bara går på rutin...=S man känner sig väldigt trygg helt enkelt! Eller???
Jag tycker däremot det är kul med mix-pass... man får ut mer av träningen då! När man har lärt sig ett pass så tror jag att man inte tar i lika mycket...

Eller vad tror ni...?!?!

Hoppas ni haft en bra tisdag! Det har jag, vilket fantastiskt väder, helt underbart! Sen körde jag core & bodypump... mixade pass, hihi =) Dock blev jag tvungen köra utan mick... =( det är inte alls kul... men nåt var trasigt, tyvärr!! Men det gick bra ändå, underbara deltagare som gjorde passet fantastiskt bra ändå, trots att det var "nya" låtar och "ny" koreografi ;P

//Jossan

=)

Kategori: Allmänt

Brukar ni lixom jag fundera på vem eller vad det är som äter upp era hårnålar...?!?!

Nu behöver ni inte fundera längre... det är ingen som äter upp dom, ni har tappat dom här på friskvårds... =) jag skämtar inte när jag skriver att jag typ hittat 50 st idag på golven runt omkring i husen! haha =)

//Jossan

Nytt nytt nytt!

Kategori: Nyheter/Information



Nu har vi fått in nya Kettlebells =)

//Jossan

Underbara tisdag!

Kategori: Träning

Det här är mina nya bästa vänner ;P



Ha en underbar tisdag!

//Jossan

Medlemsfesten...

Kategori: Allmänt

Nu har jag lyckats slänga upp massa bilder från medlemsfesten på våran facebook-sida! Dom är SUPERFINA! Gå i där å kolla! Jag hoppas jag kan lägga ut några här oxå... snart!

Å vilket väder... helt underbart!

//Jossan

Måndag igen!

Kategori: Allmänt

Helt otroligt vad veckorna går fort! Nu är det redan måndag igen ;P
Igår körde vi ju SPINVASAN! Eller vi och vi... jag tittade på! haha =) och serverade bullar, blåbärsoppa, banan, vatten, juice och sånt! Det såg riktigt jobbigt ut, himmel så duktiga alla var! Vilken prestation, nästan 4 timmars cykling, helt otroligt, det gjorde ni himla bra, allihopa! Så en stor applåd till alla som var med!

Idag ska vi fortsätta knåpa lite på det nya core-passet, som helst ska vara färdigt i veckan =/
Dessutom lovade jag att köra ett mix-pass på min pump imorgon! Det får jag inte glömma!

Jo, en sak till... Rikard kommer snart köra ett önske-cykelpass! Där blir det ni som får bestämma musiken! Mer info om det kommer!

Jag har oxå en liten överraskning på spinningfronten... men det är nog några veckor bort! =)

Ha en riktigt härlig måndag!

//Jossan

Spinnvasan!

Kategori: Träning

Snart är det dags... Spinnvasan går av stapeln nu på söndag kl 08.00! Spännande!
En svettig dag fylld med priser, spurter, storbildsskärm, många tramptag, blåbärssoppa & bullar!


(Camilla, Lina & Malin 2011)

Bara att börja ladda!

//Jossan

Nya CORE...

Kategori: Gruppträning

...passet är påbörjat =) alltså nummer 7!
Så i slutet på mars kör vi igång med det nya ;P


(Therese Öhman)


//Jossan