Friskvårdskompaniet

Motivation!

Kategori: Allmänt

Här kommer ett litet inlägg om MOTIVATION! 

Bara för att det är helt okej att sakna motivation ibland! Det gör varenda människa någon gång! Jag tror faktiskt helt ärligt att det är ganska bra... jamena, om man hela tiden tycker allt är tipptopp å det alltid går så himla bra... hur kan man då känna någon skillnad...?!? Det ska ju gå lite upp å ner... annars blir det ju inte "extra" roligt någon gång! 

Det viktigaste är att man inte gräver ner sig och känner sig misslyckad bara för att man inte tränat på några dagar/veckor! Kroppen behöver vila, å ju mer man tränar desto mer behöver man vila... Så ibland är det väldigt nödvändigt att ta en "time-out" från träningen! Så känn ingen press att du exakt vecka ut och vecka in måste träna dina bestämda träningspass... om du saknar motivation så kan det vara ett tecken på att din kropp behöver vila!

Själv har jag nu vilat från träning snart i 2 veckor, både pga en förkylning men även brist på motivation... Nu känner jag äntligen en längtan efter träning och jag är taggad på att få köra igång igen! För det är så det ska vara... man ska verkligen längta till varje träningspass... träna ska man göra för att man tycker det är kul, inte för att man måste!

Om ni känner för att dela med er av era bästa motivationstips till andra så är det alltid välkommet!

Keep up the good work! ;P

//Jossan

Kommentarer

  • Marika säger:

    Hej!

    Mina bästa träningstips är träna det du tycker är kul och framför allt jämför dig inte med andra. Bry dig inte om det blir fel steg,uppcuts eller annat. Huvudsaken är att du är där,gör ditt bästa och har roligt!



    Undrar en sak igen.

    Såg att det är bestämt vad det är för program för maratonpasset. Jag såg att ett av passen är parträning. Behöver man boka ihop med en kompis för att få en plats? skulle du avråda en från å boka om man tränar ensam o ingen av ens kompisar kan komma den 7april?

    2012-03-27 | 18:26:57

Kommentera inlägget här: