Friskvårdskompaniet

Svar!

Kategori: Kommentar/Svar

Kommentar: Alldeles för lite pass tycker jag :) Speciellt fredagar & torsdagar är det som inga kvällspass... vilket är jätte tråkigt då alla inte kan fara mitt på dagen!

Svar: Nu denna vecka kör vi inga kvällspass torsdag & fredag men det är pga vi stänger tidigare eftersom det är kristihimmelfärds! Annars kommer vi köra kvällpass - core, bodybalance, zumba & kombi på torsdagar och bodycombat & cykel på fredagar!

Kommentar: Det enda jag kan känna ämed nya sommarchemat är att det blev så himla uttunnat. Kommer verkligen passen "räcka" till för alla som vill träna? Jag hörde senast idag i omklädningsrummet folk som ställer klockan på natten för att gå upp och boka pass så de är säkra på att få en plats. Tycker det är tråkigt om det ska bli en sorts hets på det viset bara..

Svar: Vi tror absolut att de kommer att räcka till! Nu när värmen kommer och det börjar bli härliga sommarkvällar ute, kommer de finnas gott om plats på passen! Tittar man i statistiken finns det alltid platser kvar på ungefär 9 av 10 pass! Vissa pass blir uppbokade på en gång, men i slutändan blir det oftast ledigt pga många avbokningar! Men vi kommer självklart sätta in extrapass om de kommer behövas =)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: