Friskvårdskompaniet

Tillbaka i stan...

Kategori: Nyheter/Information

är Felicia Lundberg som är hemma på besök i veckan!

Felicia började som instruktör här på Friskvårdskompaniet i slutet av 2008! Förra sommaren flyttade hon till Stockholm för att läsa till Personlig tränare. Just nu jobbar hon på SATS i sthlm och har jobbat där som gruppträningsinstruktör sedan aug -10 och som personlig tränare sedan jan -11. I dagsläget jobbar hon heltid som PT och instruktör och håller klasser i cykel, cykel puls, core och bodypump.

Är det någon skillnad mellan att vara instruktör här på FVK och på SATS i sthlm:
- "Den största skillnaden från att vara instruktör där och här är nog att man har ganska höga krav där att verkligen ha fulla klasser eftersom att allting mäts i statistik som skickas ut till alla inom centret och jämförs vecka till vecka, men det gick ganska fort innan jag fick mina "stammisar" som kommer tillbaka varje vecka vilket är rikigt kul! Men det sätter ju lite press på en också. Förutom det så är det ju lite större salar = fler deltagare men annars är friskvårds MINST lika bra som SATS :D" - säger Felicia.

I sommar kommer vi få se mer av henne här på Friskvårdskompaniet. Hon kommer dels köra några pass varje vecka åsså kommer hon jobba lite i receptionen!

Längtar du tillbaka?
- "Ja, självklart längtar jag tillbaka! Fastän att jag trivdes bra i sthlm, men hemma är ju alltid hemma! Det har varit en rikigt kul utmaning och stor erfarenhet att flytta till en ny stad själv men det ska blir kul att komma hem igen också" - säger Felicia!


Kom och kör Bodypump med henne imorgon torsdag kl.11.00!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: