Friskvårdskompaniet

Svar!

Kategori: Kommentar/Svar

SUPERKUL med frågor och SUPERKUL igen att ni gillar våra events & specielpass!
Det kommer absolut mer sånt.... vi får se vad som hinns med nu i vår...  tyvärr är det ju snart dags att börja dra ner lite på gruppträningen... =/ men himmel vilken kul höst vi har att se fram emot, massor på gång! Å ni vet väl vad som väntar i oktober..... SUPERSATURDAY!!!!!



Kommentar:
Hej, är det nå speciellt man ska tänka på när man tränar och äter om man vill gå ner i vikt och bli smalare? inte bygga sånt mycket muskler.

Svar: Detta är en svår fråga att svara på när jag inte riktigt vet vad som är tanken... hur mycket du vill gå ner, vad du tränar, hur du tränar, hur dina kostvanor ser ut osv! Men allmänt så gäller sunt förnuft! Att t.ex börja tokträna och äta mindre är inte en livsstil som håller i längden! Så mitt tips är att tänka långsiktigt... Man måste hitta rätt balans med både träning och kost! Låt det ta tid, det är då man lyckas, det är då man hittar en livsstil som man kan hålla, för det är ju det som är tanken!
Så träna det du tycker är roligt & försök även få in vardagsmotion! Ät lite mindre portioner men ofta (frukost, mellamål, lunch, mellanmål, middag, kvällsmål) Glöm inte vilodagar och se till att unna sig något gott ibland! ;p 

Känner du att du vill få hjälp att göra ett tränings- & kostprogram så kan våra personliga tränare hjälpa dig med det, det är något jag verkligen skulle rekommendera. Oftast behöver man bara en knuff i rätt riktining! Kontakta recetpionen om du vill boka in en konsultation!




Kommentar: När börjar ni sälja sommarkorten?

Svar: Jag har tyvärr inget exakt datum... men det börjar närma sig! Jag ska kolla ;P




Kommentar:
Vilka låtar var med på senaste zumbapasset?

Svar: Hej Jenny!
Jag väntar på listan från danstjejerna så den är på gång... det är därför jag inte svarat tidigare! ;P


//Jossan



Kommentarer


Kommentera inlägget här: