Friskvårdskompaniet

Hej torsdag!

Kategori: Allmänt

Som ni kanske har märkt är det rätt så fullt upp här på friskvårds! =) De känns som att vi har hundra projekt på gång och en miljon saker att göra! Men vi gillar det ;p
 
 
Damernas omklädningsrum hoppas vi ska bli klart tills på måndag! Spännande va?!
 
Ni har väl inte missat vårat MegaMaraton söndag den 26 augusti! Det kommer bli tre riktigt härliga träningstimmar! Så ta chansen å kör igång efter semestern med 6 pass x 25 min, Yoga, Sh´bam, Corestation, Bodystep, SPYC & Bodycombat! Pris: 100kr inkl gainomax & fribiljett! Passet går att boka som vanligt 4 dagar innan!
 
Och höstgruppträningsschemat drar ju igång på måndag (som vi längtat) Ett pappersschema kommer att finnas i receptionen from imorgon fredag! Men på bokningssidan kan ni redan nu se hur passen kommer att ligga! (OBS! med reservation för ändringar) vissa pass kommer dessutom att starta senare i höst!
 
Snart drar vi även igång med PT-grupp, Bootcamp & Löparskola! Kontakta receptionen om ni vill veta mer om dessa grupper!
 
Måndag den 3 september släpper vi biljetterna till vårat gruppträningskonvent SUPERSATURDAY. Mer info om denna fantastiska dag kommer oxå inom kort!
 
Den nya gymavdelningen kommer att öppna i slutet på augusti.... vilket är rätt snart =) *längtar* Där kommer det att finnas lösa hantlar, kettlebells, skivstänger, bänkar, räcken, TRX, hopplintar m.m!
 
 
Nu ser vi fram emot en fullspäckad träningshöst tillsammans mer er! Hoppas ni är lika taggade som vi är =)
Å detta är bara en liten del av allt som kommer att hända i höst! Visst låter det bra???
 
 
//Jossan
 
 
 

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: