Friskvårdskompaniet

ÖPPET HUS!

Kategori: Allmänt

I lördags var det som sagt öppet hus här på Friskvårdskompaniet! Gratis träning för alla, där både gamla och nya kunder kom in och testade på våra aktiviteter. Här kommer några bilder från dagen =)
 
Först ut var Malin F som körde stenhårt med några bodypumpare!
Direkt efter följe puls-spinning med Malin R!
 
 
 
Sedan var det dags för release av Sh'bam 08 där dessa brudar rockade loss!! Jenny, Elin o Helena
 
 
Förutom gruppträningspassen på övervåningen hade vi ju dessutom invigning av våran nya lokal!!
Ett TREDJE gym, fyllt med redskap för crossfit inspirerad träning och funktionell träning =)
 
 
I nya gymmet höll de på ladda för funktionell cirkelträning och TRX, men mer om det kommer sen! Jossan har lovat ge ett ordentligt utlåtande ;)
 
 
 
Medan Johan, Jossan och Marianne sedan höll ställningarna på Kompaniet begav jag mig ut på stan tillsammans med Therese Öhman! Våran uppgift igår var att synas, höras och ja, helt enkelt göra reklam för oss! =)
 
 
En riktigt härlig dag med många möten med härliga människor! =)
 
// Tina

Kommentarer

  • Sara säger:

    Hej! Hörde av andra besökare att det var ett jättelyckat öppet hus på friskvårds. Jag själv, var dessvärre bortrest hela helgen, men undrar om det finns möjlighet att få köpa årskort till samma pris som på ck?

    Svar: Hej Sara! Synd att du inte kunde va med! Håll utkik på bokningssidan, vi kommer att köra liknande pass där framöver nångång! Korten på ck var dock ett erbjudande som endast gällde den dagen och till de 10 första. Men kolla in hemsidan, vi har en annan kampanj just nu som kanske kan va intressant! 3 fria månader, dessutom massor med rabatt vid tecknande av 24 månader! /tina & jossan
    friskvardskompaniet.blogg.se

    2012-08-31 | 20:37:09

Kommentera inlägget här: