Friskvårdskompaniet

SUPER SATURDAY (Stockholm)

Kategori: Allmänt

Här kommer en liten förklaring på vad det är för roligheter vi ska iväg på i helgen!
 

"Vill du uppleva riktig träningsmagi? Vill du uppleva känslan av att flera hundra personer kör pump, step, combat och massa annat precis samtidigt, under Globens väldiga tak, när musiken dånar och känns ända ner i magen…? Då tycker vi att du ska anmäla dig till Super Saturday!!"

 

Ja, det där säger väl allt tycker jag! Förra året var det nästan 2000 människor som deltog. Fattar ni?? TVÅ TUSEN!?? Som samtidigt kör combat, sh'bam, attack eller vad det nu kan vara. Kan inte beskriva det på något annat sätt än MAGISKT =)

 

Det har blivit en tradition att första lördagen i september varje år kör Les Mills sitt nordiska event "Super Saturday", där instruktörer från hela världen är med och deltar. En dag, fullspäckad med träningspass, shopping, uppvisningar och annat roligt som sedan avslutas med fest och dans =) Klasserna som körs är alla Les Mills olika program: Bodypump, Bodycombat, Bodybalance, Bodyattack, Bodystep, Bodyjam, Bodyvive, CXWorks, RPM, Sh'bam och deras nyhet HIIT.

 

Så det är alltså det som några av oss instruktörer ska iväg på! För mig blir det tredje året i rad, men jag tror några av de andra har varit med fler år. Har man åkt iväg en gång MÅSTE man liksom tillbaka nästa år...=)

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag tror ni fattar att det är ganska mäktigt...=)

 

Så detta är alltså vad som händer i Stockholm nu på lördag!

 

Då till VÅRAT Super Saturday!

Förra året när vi var i Stockholm på detta event började tankar och planer på ett göra vårat alldeles egna konvent, här i Skellefteå. Sagt och gjort - några veckor senare gick vårat eget Super Saturday av stapeln på Scandic och OJ vilken dag det blev! Ca 120 deltagare och massa härlig träningsglädje =)

 

 

 

 

 

Så nu är det bara att börja ladda för er också! Lördag 27/10 smäller det =)

 

Hoppas ni får en härlig vecka här hemma nu allihopa, för det vill jag lova att jag/vi kommer ha! ;)

 

Kram!

// Tina

 

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: