Friskvårdskompaniet

SUPERSATURDAY

Kategori: Gruppträning



Som lovat tänkte jag nu berätta lite mer om vad detta är =)

Så jag tar allt från början:
LesMills är ett av fitnessbranschens största utbildningsföretag inom gruppträning. LesMills har tio olika träningsprogram, Bodycombat, Bodypump, Bodybalance, Bodyjam, Bodyattack, Bodystep, Bodyvive, CXworx, Sh´bam och RPM. Passen är koreograferade i förväg av LesMills egna koreografer. Les Mills har sitt ursprung i Nya Zeeland, finns i 75 länder, på 13 000 träningsanläggningar och tränas av över 6 miljoner människor varje vecka. Så vart du än tränar i världen kör vi samma program!

Första helgen i september varje år anordnar LesMills ett stort gruppträningskonvent i Globen! Detta är ett helt fantastiskt konvent där det kommer glada, taggade och motiverade instruktörer från hela världen! Man skulle kunna beskriva det som en enda STOR träningsfest!









När vi var där förra året fick vi en jättebra idé mitt i träningsruset! Vi skulle oxå anordna ett stort konvent... sagt och gjort, de gjorde vi... på 1 månad! Stressade, nervösa och förväntansfulla körde vi vårat eget SUPERSATURDAY-konvent! Och vilken succé det blev, bättre än vad vi någonsin hade kunnat hoppast på!












Så nu är det snart dags igen! Lördag den 27 oktober! Större, bättre och roligare! Längtar så jag får pirr i magen ;p Biljetterna släpps måndag den 3 september! Det blir alltså en heldag fylld med svettiga gruppträningspass, bra musik, inspirerande instruktörer och förhoppningsvis en stort gäng med glada & motiverade deltagare!

Taggade??

//Jossan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: