Friskvårdskompaniet

Svar!

Kategori: Kommentar/Svar

Kommentar: Hur länge ska sommaröppettiderna pågå? Hur är det tänkt att en som jobbar lite längre ska kunna träna på fredagar exempelvis? Och att stänga 13 på lördag och öppna 15 på söndag? Dessutom har jag hört många prata om att köpa sommarkort just på friskvårds, så om antalet träningskortsinnehavare ökar och antalet öppna timmar minskar kommer det antagligen upplevas väldigt trångt. Då det dessutom alltid blir fruktansvärt varmt på sommaren, ska detta förstärkas med fler människor i lokalen? Jag har förståelse för att personalen vill ha semester och att det är många som minskar sin gymträning på sommaren. Trots det vill ju vi som har löst kort och gärna gymtränar även på sommaren få valuta för pengarna. Jag som har årskort betalar ju samma "månadsavgift" på sommaren och får betydligt färre möjliga träningstillfällen.

Svar: Hej!
Våra sommaröppettider kommer att gälla från 4 juni tom 19 augusti!
Vi tycker det är synd att du känner dig missnöjd med våra öppettider, vi hoppas verkligen att du ändå hittar tider som passar för dig att träna!
Du behöver nog inte oroa dig över att det kommer vara  för trångt här i sommar! Väääldigt många tar semester från inomhusträning så det kommer vara rätt så lungt här!
Och vi kommer att fixa fler airconditioners ;P

//Jossan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: