Friskvårdskompaniet

Underbart väder =)

Kategori: Allmänt

Å det märks här... ;) det har varit rätt så lungt här idag!



Det här är våran frys i vårat personalrum! Ganska lockande en sån här fin & solig dag =) *mums*

Nu ska jag börja ladda för core & pump! Hoppas bara på att mitt knä vill samarbeta! Efter mitt förra pump-pass hade jag rätt så ont =( å jag vill helst inte behöva sluta med pumpen.... de skulle kännas otroligt trist!

//Jossan

Kommentarer

  • jenny säger:

    Förut hade ni ju så att ni släppte gruppassen kl 00 på natten..

    Men antar att ni ändrade det eftersom många ligger och sover just då..

    Tycker det är lika orättvist, om man kan kalla det så, att ha det kl 06 på morgonen då många sover då. De flesta vaknar ju kring 7.. och jag kl halv åtta. Och ofta är redan passen fullbokade då! Varför inte ha det kl 12 på dagen då alla är vakna.. och inte de tiderna då folk antingen ligger och sover tidigt (passläpp kl 00) eller då folk ligger och sover på morgonen (passläpp kl 06). Har hört att många har klagat och pratat om detta inne i omklädningsrummen med.

    2012-05-22 | 20:40:32
  • Emma säger:

    Kan inte säga att jag håller med Jenny ovan, tycker det är bra att ni ändrade passen till 06.00. Det är ändå en relativt "normal" tid då många stiger upp för att fara till jobbet/skola/whatever. Och jag har aldrig upplevt att passet är fullbokat om jag bokar vid 7-tiden, det skulle vara om jag sover till 11 på en helg, men om man hamnar på reservlistan kan man nästan garantera sig en plats på passet ändå. Bara vad jag tycker:)

    2012-05-22 | 23:18:59
  • Sarah säger:

    Nooo, hoppas VERKLIGEN inte du måste sluta med pumpen! Har du känt av det tidigare också, eller har det ökat nu med löpningen? Hur kändes det efter passet idag då? Det tog emot lite att avboka idag! Men jag var en av dom som var tvungen att njuta av finvädret :) Klassen styrde upp fotboll på eftermiddagen i Umeå, flera år sedan jag sparkade boll så jag var bara tvungen att hänga på ^^

    2012-05-22 | 23:21:52
  • Marika säger:

    Hej!Ville bara säga att jag instämmer med Jenny i denna fråga.

    Innan när ni släppte plasterna kl.12 så upplevde jag det som en ständig stress över att inte få en plats o vara uppe till 12 fast jag blev trött vid 21-22 och skulle upp tidigt på morgon.

    Nu finns det ,sen ni bytte tid en chans för alla att få plats. Det flesta går upp vid 6-7 rent generellt.



    Tack än en gång för ett underbart träningsställe med peppande instruktörer som ger det inspirerar än att ge det lilla extra.



    Och tack Peter för träningsvärken idag. Det blev ett sponatan beslut igår. Vid 10.46 så tänkte jag att skulle testa å se om jag hinner å få en plats på corestation. Och sen blev det snabba cykling till friskvårds . var på plats kring några minuter över 11. :=)



    ps.Hoppas du kan lägga in nått 75minuters combat nån gång i år. Det var superkul.

    2012-05-23 | 07:33:29
  • marika säger:

    hej! nu skrev jag ju fel. alltså jag instämmer med emma. tycker det är jättebra att ni släpper platserna kl.6 istället för 24.00. Nu kan man lägga sig och sova i vanlig tid. tidigare var jag uppe och midnattsvakade för jag ville ha en plats.



    så jag hoppas att ni fortsätter med att släppa platserna på morgonen.



    :=)

    2012-05-23 | 20:05:02
  • Jossan säger:

    Så härligt med massa kommentarer!

    Jo, Sarah... jag har känt av det ett tag nu, men ignorerat det lite =/ det går bra så länge jag inte kör så tungt men direkt jag lastar på så får jag ont... så jag ska fundera över sommaren om jag ska fortsätta till hösten eller inte! Saknade dig på combaten idag! Sköt om dig ;P

    2012-05-23 | 20:07:20

Kommentera inlägget här: