Friskvårdskompaniet

Favorit i repris!

Kategori: Allmänt

 
 
 

SH’BAM

Med enkla men ändå heta dansmoves är Sh`bam det perfekta sättet att komma i form samtidigt som du får locka fram stjärnan i dig. Musiken består av allt från listettor och coola klubbhits blandat med remixer av gamla klassiker och morderna latin beats. Sh´bam är roligt, socialt och träningen får du på köpet. Mix av Sh’bam 7, 8 och 9.

 

DO IT LIKE BRITNEY-SHOW

Show/jazz/street i en härlig blandning..här rullar vi höfterna å slänger med håret..låt MTV vara en inspiration till detta heta danspass!

 

STRIPAEROBICS

En sexigare variant av danceaerobics där du helt enkelt får släppa loss. Vi lägger ihop olika rörelser till en enda lång dansslinga.

 

LINEDANCE

Line dance har amerikanskt ursprung, som började dansas till countrymusik, men idag till alla musikstilar och det görs många danser till radions topplistor. Allt från långsamt till svettigt fartigt. Dansen lärs in genom en stegbeskrivning och är ofta en flerväggsdans. I linedance dansas även Vals, cha cha, funky och novelty danser.

 

DANCE YOUR ASS OFF

Släpp hämningarna och dansa loss till grym musik. Olika stilar med sköna moves och massa glädje och energi.

 

ZUMBA

Vi dansar till rytmerna från bl.a cumbia, salsa, samba och reggeaton. Med enkla danssteg ett dynamiskt, spännande och effektivt sätt att träna. Ett roligt pass där du tränar kondition, koordination och förbränning!

 

 

Kommentarer

  • Anne-Lie säger:

    Å vad kul det ska bli! Längtar!! :D

    2012-10-31 | 10:22:46

Kommentera inlägget här: