Friskvårdskompaniet

GYM 3

Kategori: Gymmet


 
Okej... nu vill vi höra! Vad tycker ni om våran senaste utbyggnad?? Har ni varit ner å tittat? Har ni hunnit träna där nåt ännu? Kan tänka mig att eran första tanke när ni kommer dit ner är: "hmm... jaha, å vad ska man göra här då?!?!" 
Möjligheterna är enorma... det är verkligen bara fantasin som sätter stopp! Det finns hantlar, skivstänger, TRX, kettlebells, rodd, chinsräcken, hopprep, mage/rygg "bänk", häckar, pilatesbollar, mattor, hopplintar.....
Kör cirkelträning, crossfit eller varför inte lite tabata! =)
 
Å ni har väl inte missat att vi startat med "TRX-pass" nu? Tisdagmorgon & torsdagkväll! Rickard körde första passet där idag! Mirja & Ann, hoppas det är okej att ni hamnade på bild ;p
 
Tisdag den 18/9 har vi dessutom lagt in massor av extra TRX-pass! Kl 16.00, 17.00, 18,00 & 19.00! Dom går att boka som vanligt 4 dagar i förväg!
 
Det är ett roligt & annorlunda pass där du tränar hela kroppen med hjälp utan TRX-band! Fokus ligger på styrka, balans och stabilitet. Spännande och insprirerande träning som passar alla då du själv kan styra belastningen!
 
 
 
//Jossan
 

Kommentarer

  • Mirja säger:

    Gym 3 är GRYMT! Det finns ju en massa roliga saker, verkligen superbra! :D

    2012-09-06 | 22:03:13
  • ELIN säger:

    Hej Jossan! En fundering från mig som fortfarande är halvkass i knät - används det mycket ben i TRXpassen eller är det för det mesta överkropp som används? :) är sjukt jäkla sugen på att köra nåt pass för jag behöver lite motivation från andra - tänkte att TRX kan kanske passa bra då ?:)

    Svar: Det är rätt så varierat... Jag tycker absolut att du ska testa! Om det kommer enbensövningar så kan du ju köra båda omgångarna på ditt "bättre ben"! Å om det är tex knäböj, hopp eller liknande så kan du bara improvisera och köra något annat lämpligt! =) Lycka till! //Jossan
    friskvardskompaniet.blogg.se

    2012-09-06 | 22:19:40
    Bloggadress: http://elinlu.webblogg.se
  • Linus säger:

    Tycker det nya gymmet är riktigt bra! Bra träningsmöjligheter, utrymme till övningar som annars blir för trångt att göra. Stort plus är TRX-banden, kettlebellsen och repet, bra också med fler skivstänger!

    Det enda jag kan sakna är lite takhöjd... Det känns lite på gränsen när man gör vissa övningar med kettlebells, sedan slår hopprepet i taket.

    Svar: Härligt att höra dina åsikter! Det med takhöjden är vi medvetna om och var medvetna om när vi bestämde oss för att bygga ut... Tyvärr går det inte göra något åt, då måste man bygga om nästan hela huset, och det finns det varken pengar eller möjlighet till. Men vi resonerade så att lokalen är ju bra på andra sätt. Så bättre det än inget =)
    friskvardskompaniet.blogg.se

    2012-09-07 | 08:24:51

Kommentera inlägget här: