Friskvårdskompaniet

MÅNDAG!

Kategori: Allmänt

Jädrar vad mycket energi det var på cirkeln idag! Många var vi och de tog iiiiii!! KUL =)
 
 
Ny vecka nu, och jag är helt FRISK! Skönt =) Laddad laddad laddad för en ny träningsvecka eftersom den förra inte riktigt blev som tänkt. Idag är det yoga och löpning som står på schemat, och imorgon stepp och combat! Sedan får vi se vad vi ska hitta på på onsdag...=)
 
Har en ledig kväll ikväll och var som sugen på att baka någonting... HAR NI NÅGRA TIPS?? Jag är världens gottegris, så kanske nått som både är gott men ändå nyttigt... haha! Vet ni nått sånt mirakelbak får ni gärna tipsa =))
 
Har städat här på eftermiddagen, så stället är redo för att ta emot många träningssugna nu ;) Så hoppas ni får en härlig måndag, med eller utan träning!
 
 
En utav de underbara bilderna från helgen.... och mer kommer! =)
 
TACK alla inblandade, både gäster och personal!! =)
 
// Tina

Kommentarer

  • Anonym säger:

    jag skulle vilja anmärka en sak om yogan. är ibland på både Tinas och Ulrikas och varje gång när man vilar i slutet så ska de vara och pillas både i ansiktet (tina) och jämt både i håret och bak i nacken (ulrika). varför? vet att det är många som tkr det är obehagligt. speciellt efter era händer har varit och pillat på massa av de andra före. tycka det är fjantigt. men förstår inte grejen med det.

    Svar: Hej! Jättebra att du tycker till! Meningen med beröring är att öka avslappningen. Att dra lite i benen, tryck ner axlarna och massera nacken och pannan gör att man känner sig längre, bättre hållning och ja, helt enkelt slappnar av mer - vilket som är huvudpunkten i avslappningen! Att detta av vissa upplevs obehagligt är inget jag fått höra tidigare..... Faktiskt är det som oftast upplevs som mest POSITIVT med yogan är just detta! Att man som blir lite ompysslad i slutet =) Själv tycker jag det är helt underbart och det är den enda respons jag hittills fått på det. Så det är jättebra du anmärker om detta, för vi är ju olika! Ska ta upp det med alla yogainstruktörer så att vi alltid på något sätt kollar av med kunderna innan! // Tina
    friskvardskompaniet.blogg.se

    2013-02-11 | 16:32:46
  • Ida säger:

    Proteinglass !!!! as gott =)

    Svar: Det måste jag testa nån gång! såg att det fanns jättemånga recept på google! Tack =) // Tina
    friskvardskompaniet.blogg.se

    2013-02-11 | 16:40:14
    Bloggadress: http://idalundmark.shapemeup.se/

Kommentera inlägget här: