Friskvårdskompaniet

Freeeedag!

Kategori: Allmänt

Hoppas allt är bra med er!
Här har jag läget under kontroll.... det är fredag - solen skiner - folk är glada & träningsivriga! =)
 
Irene slutade vid tolv, Peter har åkt till fjällen, Johan tränar intervaller på spinningcykeln och Tina är på Bodypumputbildning! Själv har jag en timme kvar att jobba, sen får jag ta helg!
 
 
Pump imorgon 09.15! Missa inte!
//Jossan
 
 

Kommentarer

  • Anonym säger:

    en bra matdag vad är det? vad ska man äta under en dag... kakor och fika hur ofta... äter ni bara nyttig mat på friskvårds.. ska man undvika pasta och så? ;p

    Svar: Hej!
    Jag kan ju bara tala för mig själv, så hur resten av gänget på friskvårds äter - det har jag ingen aning om! ;p

    En bra matdag för mig är: frukost - mellanmål - lunch - mellanmål - middag - kvällsmål! Tränar jag mycket blir det dessutom några återhämtningsmål utöver detta! Jag försöker att äta var tredje timme för att hålla uppe förbränningen, men oxå för att jag inte vill hinna bli sådär vrålhungrig! Därför funkar var tredje timma så bra för mig, det gör att jag kan äta mig "nöjd" varje gång & inte "övermätt"!


    Att säga vad man ska äta under en dag är nästintill omöjligt, vi är alla olika och har olika behov! Men mycket frukt, sallad & grönsaker - det tror jag alla mår bra utav!


    Kakor & fika.... ja, vad ska jag säga! Självklart måste man få unna sig ibland, men inte för ofta!


    Om det är pasta i sig eller kolhydrater generellt du menar att man ska undvika vet jag inte! Men jag tycker inte man ska utesluta kolhydrater i sin kost! Kolhydrater är kroppens främsta bränsle, det behövs som energi i våra celler! ca 50% av ditt energiintag bör komma just från kolhydrater! Däremot kan man försöka undvika snabba kolhydrater som bara påverkar vår blodsockernivå negativt!


    Oj, det blev ett långt svar.... jag vill poängtera att detta är vad jag tycker och att detta fungerar för mig, men kanske inte för andra! Vi är som sagt alla olika, jag tror man måste prova sig fram för att hitta en kosthållning som funkar för en själv!//Jossan
    friskvardskompaniet.blogg.se

    2013-03-16 | 12:23:17

Kommentera inlägget här: