Friskvårdskompaniet

Våra mål - DAG 42

Kategori: Våra mål! Våren 2013!

 
Sista dagen, sista rycket, sista chansen......
Nu håller vi i några timmar till gänget!
Glad söndag på er!
//Jossan



 
 

Kommentarer

  • Anonym säger:

    En sak jag har tänkt på.
    Ni har ju ändå många gruppträningar på FVK.
    Men ändå är de flesta av ni instruktörer mest uti bodycombat.
    Både Tina och Jossan och många av de andra. Och de andra är bara mest där för att det är deras jobb, medans ni två verkar vara väldigt intresserade av just speciellt bodycombaten. Men det som jag då undrar är det här med yogan. Varför anställer ni ingen som verkligen älskar yoga. Som typ är helt frälst av yoga och hela den kulturen som det egentligen innebär. Saken är ju den att utövar man yoga fel så kan man få men för livet och ärligt talat så tror jag inte Tina och de andra instruktörer som har yogan verkligen är så speciellt insatta. Varför finns det ingen som specialiserar sig på det??

    Svar: Hej Tack för dina tankar. Vi har precis som du skriver många gruppträningar här hos oss och det kommer vi fortsätta att ha framöver. Många gruppträningar innebär många instruktörer och du kan känna dig trygg i att alla är utbildade och kunniga i det de lär ut. Det gäller självklart även alla våra Yogainstruktörer.
    Har du fler tankar och funderingar så maila mig gärna på [email protected]

    Mvh
    Johan Karinen
    Verksamhetschef
    friskvardskompaniet.blogg.se

    2013-05-12 | 16:01:24
  • Emma säger:

    Jag tror att jag ska fortsätta köra på sockerlöftet till helgen för då fyller jag år och det känns perfekt att fira det med att "få" äta godis och kakor igen! Sen ska jag nog försöka hålla sockerlöftet igen framtill studenten=)

    Körde armhävningar idag och det sa stopp vid 23 st, så jag klarar 20 som jag hade som mål, får ha som extramål att sätta 30 innan sommaren iaf! Men är ändå väldigt nöjd med 20!

    Svar: Grattis i förskott Emma! Ja, då passar det ju verkligen bra, du måste ju få äta tårta! =)Du SKA va jättenöjd med 23st, det är ju super ju! Bra jobbat! //Jossan
    friskvardskompaniet.blogg.se

    2013-05-12 | 22:29:44

Kommentera inlägget här: