Friskvårdskompaniet

Våra mål - DAG 21!

Kategori: Våra mål! VÅREN 2014!

 
Emma, Linnea, Sarah, Jenny, Tina, Zandra, Linda, Maria, Maria Jonsson, Therese & Julia.... ni valde en utmaning med löpning =) Så.... hur går det för er? Det måste ju va superhärligt nu när vi haft så fint väder några dagar!
 
 
 
//Jossan
 
 

Kommentarer

  • Tina säger:

    Det går förvånansvärt bra! Nu hade jag ju "bara" ett pass i veckan, men iom all annan träning krävs det ändå lite planering att få till det - och det har gått över förväntan! Och det är ju HUR härligt som helst!!! Faktiskt nästan så att jag längtar tills nästa runda =)

    Svar: Så härligt Tina! Det är ju precis så det ska vara - att man längtar! =) //Jossan
    friskvardskompaniet.blogg.se

    2014-04-27 | 19:18:20
  • Jenny Andersson säger:

    Överhuvudtaget tycker jag utmaningen gått uselt i veckan. Tur det är måndag och ny vecka imorgon och nya tag.

    Svar: Men då kan det bara bli bättre! Ny vecka - nya möjligheter! Ses imorgon! //Jossan
    friskvardskompaniet.blogg.se

    2014-04-27 | 21:09:50
  • Maria säger:

    Samuel dödade mina ben i torsdags så mitt helglöppass blev inte av. Har fortfarande grymt ont i låren ;-p får ta igen det med två löppass den här veckan!

    Svar: Haha =) Det låter bra med två pass denna vecka istället! //Jossan
    friskvardskompaniet.blogg.se

    2014-04-27 | 22:15:14
  • Linnea säger:

    Det går lite sisådär, men fick till ett sjukt bra backintervallpass i fredags som jag längtar att få göra igen! Om inte annat blir jag väl mer mjölksyratålig iallafall :D

    Svar: Snyggt Linnea! Hoppas att det kommer gå lika bra nästa gång! //Jossan
    friskvardskompaniet.blogg.se

    2014-04-28 | 10:44:00
  • Emma säger:

    Det har gått bättre än förväntat, fast igår gick det väldigt segt efter fredagens benpass;) tror jag ska försöka lägga i mer intervaller i min träning så jag orkar längre bara :)

    Svar: Härligt Emma! Intervaller gillar vi =) //Jossan
    friskvardskompaniet.blogg.se

    2014-04-28 | 12:48:49
  • Zandra säger:

    Jaaa, asså jag måste väl erkänna att det inte går jättebra med just löpningen... Men jag har kört rätt bra i gymmet, mycket överkropp och här om dagen klarade jag 3 chins, vilket aldrig hänt! Övar mycket repklättring och monkeybar. Åkte iväg på en liten träningstrip, så det blir mest gym och gruppträning just denna vecka. Det har varit skönt att inte instruera något på ett par dagar, bara samla egen inspiration. Tillbaka till verkligheten på fredag, så kanske löpning i helgen...?

    Svar: Så härligt de lät =) ja, det är superviktigt.... ibland behöver man pausa instruerandet för en stund! Jamen då siktar vi på ett löppass ihelgen! Lycka till! //Jossan
    friskvardskompaniet.blogg.se

    2014-04-28 | 23:27:12
    Bloggadress: http://zanalysis.wordpress.com
  • Linda säger:

    Det går riktigt bra! Idag blev det tom dubbla pass. 10km på morgonen och 4,6 (jaa viktigt med de där metrarna) på eftermiddagen. 😊

    Jag har haft lite känningar av löparknä, men jag tycker att kompressionsstrumpor hjälper mycket.

    Jag är sjukt stolt över mig själv, faktiskt!!!

    Svar: Du ska va sjukt stolt över dig själv Linda! Riktigt bra jobbat =) //Jossan
    friskvardskompaniet.blogg.se

    2014-04-29 | 20:40:27
  • Maria säger:

    Om jag ska vara ärlig har det gått riktigt dåligt, hunnit vara sjuk 2 omgångar +halsont x antal omgångar, riktigt frustrerande!!!! (Men det är väl så när man kommer hem å få slappna av litegrann) har hunnit me några rundor men idag tog jag den! Milen, under timmen dessutom, sjukt stolt!! Man kan faktiskt mer än va man tror gäller bara bevisa de för sig själv! Så nu blir de fortsätta i samma anda och inte tappa!! :)

    Svar: Å så frustrerande!!! Håller alla tummar jag kan för att du ska få hålla dig frisk nu Maria! Å ja... visst är det så, man är så mycket "starkare" än vad man tror! Man måste bara våga... å det är ju de utmaningar är till för! Sköt om dig! //Jossan
    friskvardskompaniet.blogg.se

    2014-05-06 | 15:59:58

Kommentera inlägget här: