Friskvårdskompaniet

NYA PT-GRUPPER!

Kategori: Nyheter/Information

 

// Tina

Kommentarer

  • Anna säger:

    Det är såklart jättekul att det fungerar med grupperna osv, men som jag ser det nu kommer "crossfitgymmet" vara ockuperat måndag, tisdag och torsdag hela kvällarna bortsett från TRX och liknande. Det känns ju jättetråkigt för oss som vill använda gymmet för vanlig träning. Man blir ju rätt begränsad om man gillar crossfitinspirerad träning och mestadels tränar kvällstid, då kan man i princip bara köra crossfit onsdag- och fredagkvällar? Jag tycker ni ska tänka igenom och fundera om det verkligen är så bra att utöka sådär med nya grupper hela tiden, i och med att det finns en stor risk att folk som löser årskort för att kunna nyttja den delen inte känner sig tillfredsställda och byter till ett gym som har en sådan lokal öppen för allmänheten, ex. bakfickan.
    Annars kanske ni kan lägga vissa pass i gruppträningssalarna då det gäller ex. teknikträning med stänger osv, och köra ett pass där nere? Var iallafall bara ett tips från en tränande som är lite lätt missnöjd över att det nästan alltid är upptaget där nere på de tider som passar mig att träna.

    Svar: Hej och tack för väldigt bra synpunkter!
    Trivsel för alla och att kunna utnyttja våra lokaler så optimalt som möjligt är en fråga vi ständigt jobbar med. Alla tankar och funderingar är varmt välkomna.
    När det gäller PT- grupperna så har vi valt att fortsätta med samma tider och antal grupper som det senaste året, dvs 1 timme på måndag, 2 timmar på tisdag och 3 timmar på torsdag. Övrig tid är alla välkomna att träna där nere.
    De grupper som startar nu pågår i 7 veckor. Efter det blir det mindre bokat i Gym 3 fram till September.
    Hur upplägget blir då är inte bestämt. Jättebra med synpunkter, vi vill göra det så bra som möjligt.

    // Johan, verksamhetschef
    friskvardskompaniet.blogg.se

    2014-02-28 | 22:58:26

Kommentera inlägget här: