Friskvårdskompaniet

Fundering...

Kategori: Tänkvärt/Motivation

Hittade ett blogginlägg för ett tag sedan som vi tycker varje tränande människa bör läsa. (eller egentligen alla människor, så även de "stillasittande" kanske kan få en större förståelse)
 
http://mohamedtouzari.colin.se/2013/12/08/jag-tar-upp-det-forbjudna/
 
Tycker det är otroligt läs -och tänkvärt. Var går gränsen? Vad är för mycket? Alla vill väl träna och må bra, men hur hittar man  b a l a n s e n i livet och vardagen utan att det går till överdrift?
 
Kom gärna med ERA tankar och funderingar!
 
// Tina och Jossan
 
 
 
 

Kommentarer

  • Sarah säger:

    Lägger till en länk av mina favoritbloggar

    http://www.bloglovin.com/frame?post=2228499739&group=0&frame_type=a&blog=3321974&link=aHR0cDovL3VwcG9jaGhvcHBhLnNlLzIwMTQvMDEvMjEvYXItZGV0LXZlcmtsaWdlbi1zYS1lbmtlbHQv&frame=1&click=0&user=0

    Tycker hon säger det så bra! Att nej, det är inte enkelt. Men att man kan hitta sig själv, stärka sig själv och växa som människa genom träningen. Det relaterar jag till.

    Även om det är toppen (!) att ni tar upp det här med träningshetsen osv också, för det ÄR lätt att falla in i ett mönster och tuffa på utan att reflektera över varför. Varför tränar du och äter som du gör? Och för vem? Är det för din skull, eller för att duga inför någon annan? Mycket värt att fundera på!

    KRAM på er!

    Svar: Härliga och KLOKA tankar Sarah! Kram Jossan och Tina
    friskvardskompaniet.blogg.se

    2014-01-21 | 12:01:00
    Bloggadress: http://enbitavlivet.blogspot.com

Kommentera inlägget här: