Friskvårdskompaniet

Nyårslöften??

Kategori: Tänkvärt/Motivation


Såååå fastän det är januari och nystart och allt vad det innebär - kom ihåg att inte ge upp! ALLT behöver inte ske samtidigt och ALLT kan inte bli perfekt direkt =)
 
// Tina

Kommentarer

  • Jossan säger:

    Aha.... kanske dags att avge löften alltså... 😉
    Hmm, då måste jag finurla lite!

    Svar: Du får göra det :P // Tina
    friskvardskompaniet.blogg.se

    2014-01-14 | 09:57:57
  • Marika säger:

    Problemet som jag brukar ha är att jag har satt upp för stora mål och sedan när de inte uppfylls så har jag inte hafft nån motivation och gett upp.

    Jag måste ta och hitta små delmål fram tills de stora målen uppfylls.

    Tack för träningen igår. Det var ett roligt pass.
    Lite extra spännande när strömmen gick. :=)

    Svar: Tack själv Marika! Jo det blev lite spännande när allt blev helt svart och tyst :PLåter som en bra plan, delmål hjälper oftast till att hålla motivationen uppe, och det blir lättare att greppa stegen för sig istället för helheten! Lycka till!! =) // Tina
    friskvardskompaniet.blogg.se

    2014-01-14 | 10:44:50
  • Frida säger:

    Mitt stora och långsiktiga mål är att bli starkare i mig själv! Men detta år ska jag lägga mer fokus på mig själv, vad jag mårbra av och gör mig glad. Självklart har jag mål som alltid att jag vill gå ner i vikt och bli smalare osv... Men nu gäller det att försöka att inte stirra mig blind på soffrorna och muskler väger ju oxå så, huvudsaken är egentligen att jag mårbra, tränar och äter det jag mår bra av och tränar i lagom mängd! tror detta år kommer bli det bästa på länge!:)

    och tack för all glädje ni alltid utstrålar! Man blir så glad av att komma och ni gör ett otroligt jobb! Ni är verkligen en stor inspirationskälla!

    Svar: Vilken underbar kommentar Frida! Det låter som att du har ett härligt 2014 att se framemot =) Och TACK för de värmande orden :) // Tina och Jossan
    friskvardskompaniet.blogg.se

    2014-01-14 | 12:07:45
  • Anders säger:

    Angående träning är den formulering jag hört och brukar använda; "den bästa träningen är .... den som blir av" Friskvårdskompaniet har ett utmärkt smörgåsbord iform av verktyg för både individuell träning och gruppträning. Instämmer med tidigare kommentarer och får berömma de instruktörer som ni har, med både peppande och variationsrika pass.
    Ska själv försöka prova lite nya pass 2014, förutom mina sedvanliga spinningpass!
    /Anders

    Svar: Härligt att höra Anders, både dina fina ord om Friskvårds och om dina mål för 2014 =) // Tina
    friskvardskompaniet.blogg.se

    2014-01-14 | 17:23:03

Kommentera inlägget här: